Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам нужда от кука за теглене на фиат купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам нужда от кука за теглене на фиат купе

Момчета,имам нужда от кука за теглене от фиат купе,защото е по-специална и не мога да си издърпам колата 3ти ден

Дефинирай я тази кука - как изглежда, какво и е особеното, дай нещо снимка? Няма ли как да мине отнякъде едно въже и да се оплете за шасито? За бронята ако го вържеш? Или по-стабилно - за чистачката?

Коментар

Не е ли като на Браво същата?

Коментар

Е завържи въжето долу за предният мост. Купето не е 2 тона, че да го повредиш. Примерно до някой от тампоните на носача е добро място.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          Е завържи въжето долу за предният мост. Купето не е 2 тона, че да го повредиш. Примерно до някой от тампоните на носача е добро място.
          и после си намери сервиз за ремонт на брони :D
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Колеги, не на всяка кола става да се връзва за носачи и т.н.Спомням си, че нашата Делта беше и тя така. Отпред изобщо не можеше да се дърпа, защото бронята беше тунингована и нямаше дупка, в която да се завие куката. Отделно нямаше и как да се закачи някъде другаде, защото бронята нямаше и дупки... изобщо, не е толкова лесно, колкото изглежда.Ако се прекара въжето ПОД бронята, после, както и колегата по-горе е писал - заминава и бронята.Вариантът е да се свали бронята, и тогава да се тегли...Но си мисля, че ще е по-лесно някой да услужи с кука.

Коментар

По принцип въже за носач не трябва да се хваща, при купето е най удачен варианта с ориг кука, но ако е с правена броня както съм например аз, кука няма как да се сложи.......В долната част на моста има едни дупки в който може да се закачи кука, че и въже да се прекара, но трябва да е поне 5-6 метра дълго, и да се опъва бавно......
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
              X