Използвай случая и съберете общо събрание, за да се реши догодина през лятото да се смени цялата инсталация. Днес се е случило на теб, но утре може да се случи на някой друг и да си играете до безкрайност на ремонтчета.Щом се е спукала тръбата, то се предполага, че тръбите са на поне 20-25 години и в бъдеще ще се пукат все по-често.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукана тръба на парното
Collapse
X
-
Събрание на нашия вход.- Съседи, трябва да правим покрива.- Обаче да е така че да е най-доброто, ей! Открай до край, никакви кърпежи на парче!- Абе аз гледах по Дискавъри едни знайш как праиха покрива, скъпо ама ще е вечно!- Абе...дай тука да видим имаме разни фирми в България, чувам правят с 10 години гаранция.- Да бе, пластове, едно, друго, технология...- Абе пластове...на баба ми лелята братовия син комшиите им бе така покрива и те чули от чичо им на стринката малкия син как техния съседен вход си го направили еди-как-си.- Ееееее, то най-добре да викнем някоя бригада...манговците ще го оправят за два дена...- Абе манговци ама...трябва някой да ги гледа...- Вижте какво, аз ако ще го гледам манго - по-добре да си го направя сам...- Ами да, на мен дядо ми ми е разправял че е гледал как се прави, слагат се там някакви мушами и се пекат.- Не се пекат бе, туй да не е тиква...обгарят се с горелка.- Абе таз газ много я вдигнаха бе!- Ми верно бе!- Я най-добре да подмажем леко дето тече...комшийке при теб ли тече? - Ми при теб все тече ма, не спря да се оплакваш 20 години. Аман от тебе.- Абе...да вземем вместо покрива да боядисаме входната врата...идват внуците, мусят се...срамота е.- Пешо, гледах боядисва преди месец, не остана ли малко боя бе?- Еееее, и толкова ще стигне, ще я поразредим...- Ей хубаво че се събрахме да ги решим тея проблеми...ай че почва мача....Истинска история...
Коментар
-
Като навсякъде, за съжаление. При нас има раздвижване, вече имаме нова домофонна инсталация, отключваме вратата с чипове, а ако сте видели, даже избираме и фирма за смяна на водопровода. Значи може! Ама трябва все с разправии и 300 зора да става. А подмяната на цялата инсталация за парно не е ли скъпа инвестиция? След това идват ли ония, топлинните счетоводители, да описват новите тръби и да изчисляват сградната инсталация с нови числа? Щото ако у нас например подменят железните тръби с полипропиленови и не преизчислят, ще трябва сериозни стъпки да се предприемат.
Коментар
-
ogi28b написа:Като навсякъде, за съжаление. При нас има раздвижване, вече имаме нова домофонна инсталация, отключваме вратата с чипове, а ако сте видели, даже избираме и фирма за смяна на водопровода. Значи може! Ама трябва все с разправии и 300 зора да става. А подмяната на цялата инсталация за парно не е ли скъпа инвестиция? След това идват ли ония, топлинните счетоводители, да описват новите тръби и да изчисляват сградната инсталация с нови числа? Щото ако у нас например подменят железните тръби с полипропиленови и не преизчислят, ще трябва сериозни стъпки да се предприемат.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Sev написа:говорите за различни нещапримерно моята баня се топли от две дебели тръбиняма лири и подобни, такъв е проектасъответно аз всеки месец през зимата имам енергия за тези тръбиако стане фал и ги сменим с "пластмасови" (което само луд може да направи), счетоводителя ще преизчисли тази енергияBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар