eusunt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще падна вече от смях.....КАТ щели да махат актовет!?
Collapse
X
-
-
@eusuntАйде, айде.... Положението няма да се оправи докато аз или ти стоически търпим да ни пишат актовете и си губим после времето и парите за проявеното достойнство. Проблемът е, че системата е такава и никой не иска да я променя. Никога не съм давал подкуп все още, имал съм 2 акта. Знам за каква хамалогия става дума и в крайна сметка като с 20 лева на ръка за мен проблемите и неудобствата ще са много по-малко, ествествено, че ще ги дам. Логичен избор. Така или иначе и тези 20 лева или 200 в полза на държавата отиват в незнайни джобове.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Plastex написа:eusunt написа:Хем искате да се оправим, хем не искате да ви глобяват като сте в нарушение..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dikanio написа:eusunt написа:Лично мнение е, че докато се мисли така:Естествено, че докато имам избор, както е сега, предпочитам да му дам 20лв и всички печелят
Коментар
-
Абе те нека да си фиксират глобите, но ако те глобят с фиш, нямаш право на обжалване Демек, като кажат, че сетра ти е к..ва, ти иди доказвай че нямаш сестра. Е това ще стане. Докато АКТ се обжалва и се пише АКТ именно когато не си съгласен с полицая който иска да те глоби. Подпишеш ли фиш, няма оттърване.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Демек, като кажат, че сетра ти е к..ва, ти иди доказвай че нямаш сестра.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Абе те нека да си фиксират глобите, но ако те глобят с фиш, нямаш право на обжалване Демек, като кажат, че сетра ти е к..ва, ти иди доказвай че нямаш сестра. Е това ще стане. Докато АКТ се обжалва и се пише АКТ именно когато не си съгласен с полицая който иска да те глоби. Подпишеш ли фиш, няма оттърване.Брава 1.6
Коментар
-
dikanio написа:Dido_Lyubenov написа:Демек, като кажат, че сетра ти е к..ва, ти иди доказвай че нямаш сестра.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар