Винетките за толкова години поне да ги бяха направили да важат от дата до дата, а не до 31 декември. Винаги съм се чудил, какъв ще да е тоя малоумен софтуеър дето не може една дата да му въведеш и какви идиоти го пишат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махат винетките от 2013г.?
Collapse
X
-
bubachko написа:- В България няма как да направят магистралите с ТОЛ такса. ТОЛ такса може да се прилага на магистрала, която има дублиращ първокласен път на не повече от 5км (примерно) от магистралата. А такива в БГ няма...
Коментар
-
Може, може! Всичко може. Опита учи, че една държава каквото реши може да го прокара и да го наложи - и в кучи гъз ще ни наврат ако искат, а ние ще си траем.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Както беше писал колега по-горе,задължаването за поставяне на GPS е нарушение на личното пространство.Въс всеки един момент ще се знае къде е колата ми.За служебните коли добре,но и личните да ни наказват така е немислимо.То по тая логина ще започнат да ни държат сметка по колко пъти минаваме през дадена улица и като тръгне да се асвалтирва и да вземат пари от нас,понеже много сме минавалиAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Re: Махат винетките от 2013г.?
Румен_Хинчев написа:Впрочем , аз мисля че е крайно време да се въведат TOL такси...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ivailo rachev написа:Както беше писал колега по-горе,задължаването за поставяне на GPS е нарушение на личното пространство.Въс всеки един момент ще се знае къде е колата ми.За служебните коли добре,но и личните да ни наказват така е немислимо.То по тая логина ще започнат да ни държат сметка по колко пъти минаваме през дадена улица и като тръгне да се асвалтирва и да вземат пари от нас,понеже много сме минавалиbubachko написа:- Жилетката еза безопасност, колкото и ако караш с ръкавици, за да не ти се лъзга волана. Има правила за поставяне на триъгълника на определено разтояние за да обявиш, че имаш повреда... Ак онякой слеец не го види, жилетката няма да те спаси...- Столчето е за безопасност, ако е закрепено статично и пази относително дори и при челен удар. С това закрепване за колана, ако те ударят странично или колата се превърти, няма никаква функция.- Задължителния GPS е наръшаване на личното пространство. Може да се използва освен за такси и за следене... Това няма как да ме принудят да го сложа. Или ще си направя заглушаващо устройство.- Вечния проблем с винетките... Ами който иска да си пазарува 2 винетки за двете коли и ак може да ги кара, като рикша Аз ако имам кола, и жената ако има кола, ако тръгнем заедно на море, няма да караме и двете коли. Не намирам логика, а камоли смисъл да се пазаруват 2 винетки. Тая работа е като за гражданската, която се прави за кола, но на името на собственика... тъпа работа. - В България няма как да направят магистралите с ТОЛ такса. ТОЛ такса може да се прилага на магистрала, която има дублиращ първокласен път на не повече от 5км (примерно) от магистралата. А такива в БГ няма...
Коментар
-
gamma написа:Румен_Хинчев написа:Впрочем , аз мисля че е крайно време да се въведат TOL такси...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Вярно е , че има държави в които няма ни ТОЛ , ни винетки , но там има правилно разходване на средствата от акцизи .Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар