Когато ходя да купувам части за колата, ме питат колко кубика? Аз повтарям 1.8 115 коня? Кое са кубиците?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кубик?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всъщност такава мярка "кубик" НЯМА.Има кубически сантиметър (см3) или кубически метър (м3), или кубически инч (cu.in.), но за мярка КУБИК все още не съм чувал.Та на всички тия, дето те питат "колко кубика" - питай ги какви кубици? Работният обем на двигателите се измерва или в литри (1.8 л), или в кубически сантиметри (1800 см3). 1 литър е равен на 1 куб. дециметър или на 1000 кубични сантиметра.И на това ли трябва да ви уча??!?? Какво сте учили в училище, по дяволите?!?!??!?!
Коментар
-
Immortal написа:Всъщност такава мярка "кубик" НЯМА.Има кубически сантиметър (см3) или кубически метър (м3), или кубически инч (cu.in.), но за мярка КУБИК все още не съм чувал.Та на всички тия, дето те питат "колко кубика" - питай ги какви кубици? Работният обем на двигателите се измерва или в литри (1.8 л), или в кубически сантиметри (1800 см3). 1 литър е равен на 1 куб. дециметър или на 1000 кубични сантиметра.И на това ли трябва да ви уча??!?? Какво сте учили в училище, по дяволите?!?!??!?!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
chaveto написа:Много сте отворени. По подразбиране си се знае за какво става на въпрос и за какво те питат в магазина.Друг е въпроса, че автора на темата не знае за какво го питат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:Всъщност такава мярка "кубик" НЯМА.Има кубически сантиметър (см3) или кубически метър (м3), или кубически инч (cu.in.), но за мярка КУБИК все още не съм чувал.Та на всички тия, дето те питат "колко кубика" - питай ги какви кубици? Работният обем на двигателите се измерва или в литри (1.8 л), или в кубически сантиметри (1800 см3). 1 литър е равен на 1 куб. дециметър или на 1000 кубични сантиметра.И на това ли трябва да ви уча??!?? Какво сте учили в училище, по дяволите?!?!??!?!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:Всъщност такава мярка "кубик" НЯМА.Има кубически сантиметър (см3) или кубически метър (м3), или кубически инч (cu.in.), но за мярка КУБИК все още не съм чувал.Та на всички тия, дето те питат "колко кубика" - питай ги какви кубици? Работният обем на двигателите се измерва или в литри (1.8 л), или в кубически сантиметри (1800 см3). 1 литър е равен на 1 куб. дециметър или на 1000 кубични сантиметра.И на това ли трябва да ви уча??!?? Какво сте учили в училище, по дяволите?!?!??!?!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Plastex написа:chaveto написа:Много сте отворени. По подразбиране си се знае за какво става на въпрос и за какво те питат в магазина.Друг е въпроса, че автора на темата не знае за какво го питат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар