Значи, имам си комари в мазето. Колония! С какво мога да напръскам за да измрат гадините, като същевременно да не е токсично за хората (не много поне), защото не е затворено добре и ще се просмуква? Отделно, че там се ползва, а и детето не бих искал да вдиша от тази гадост. Някакви идеи какво да правя? Приемам всякакви съвети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комари - какво да правя?
Collapse
X
-
комари
Смени крушката с http://media.snimka.bg/8551/023357413.jpg?r=0и да е пускаш отвреме на време или това http://www.tehnoshop.info/product/57...iv-komari.html
-
Отиваш в първата аграрна аптека (или в някои ветеринарни го има) и си купуваш препарат против хлебарки и всякакви насекоми.Обикновено е течен препарат, бял на цвят (не му помня химията точно как се казваше, която ги избива). Този препарат се използва и от почти всички фирми, които се занимават с избиване на хлебарки.Та той е безвреден за бозайници (демек хора) и убива всякаква насекомна гад. Също така го дават мега токсичен и за риби. Така, че ако имаш аквариум в мазето не е добре да пръскаш с него.Та разреждаш там и пръскаш всичко наоколо. Всякаква летяща и пълзяща гад измира след това и си щастлив.Може и апартамента да си минеш профилактично против гадните хлебарки в последствие.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Абе за комари незнам, но ние имахме проблем с мини хлебарки! Викнахме един терминатор - напръска де що има, като твърдеше, че препарата е абсолютно безвреден.Ние все пак направихме едно основно почистване след него - от тогава - вече 2 години не съм виждал хлебарка! Предполагам, че и за комари има същия "лек"! Успех!!!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Засега мисля да пробвам с лампите. Вносителите казаха, че в баумакс/практилър/бриколаж се продават. Така че довечера ще обикалям да търся уамби на фиуипс. Ако не стане - тогава химията, която по-горе ми препоръчаха. И за щастие, проблем с хлебарки нямам. У нас хлебарка не може да живее"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Я не се езанимавай с такива глупости и тези инсектицидни лампи. (Първо си оправи влагата, ако я има в мазето и после пръскай смело, препаратите не са толкова страшни колкото пише на опоковките им.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:...Първо си оправи влагата, ако я има в мазето..."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
препоръчвам айкън. Пръскали сме на село с него - убива всичко. 2 години, след като пръскахме, нямаше проблем с капушите и кокошинките.Освен това не е спрей, а се разрежда с вода. До колкото си спомням нямаше миризма, както пръскалата, които продават.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар