Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за електронен фиш
Collapse
X
-
-
Stefanaki написа:ОК. Явно съм изпаднал в заблуждение...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
masterkar написа:Stefanaki написа:Въпреки това аз имах фиш писан н място (а не получен по пощата със снимка) за превишение на скоростта с 22км/ч. Ако ми бяха приспаднали и на мен, глобата щеше да е друга, защото попадах в по-ниската ставка (от 11 до 20км/ч над разрешената). Все пак разликата в парите е двойна.
Коментар
-
jorko написа:А каква е грешката при TR-4D ?
Коментар
-
masterkar написа:jorko написа:А каква е грешката при TR-4D ?
Коментар
-
Здравейте, колеги!Имам питане относно тези електронни фишове.Вчера разбрах, че вуйчо ми е получил такъв фиш и проявих любопитство да го разгледам. Фишът е като на колегата todorshalev.Датата, в която е заснет фишът, е 16.01.13, а в горната лява част над снимките пише Приложение към преписка 31.05.13 г и той ми казва, че го е получил някъде около 31 май 13 г. Какво значат тези две различни дати и възможно ли е фишът да пристига по пощата с такова голямо закъснение? (над 4 месеца) Нормално за колко време пращат фиша?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
sasho01 написа:Таксито с радар и камера на обелско шосе е заложено пак , тази вечер го видях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар