coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за електронен фиш
Collapse
X
-
jorko написа:betuk написа:sasho01 написа:infineon написа:Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
1
infineon написа:jorko написа:betuk написа:sasho01 написа:infineon написа:Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
infineon написа:jorko написа:betuk написа:sasho01 написа:infineon написа:Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
Коментар
-
Re: 1
cveiba написа:infineon написа:jorko написа:betuk написа:sasho01 написа:infineon написа:Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?FIAT BRAVO
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Само ако камерата снима в комбинация с радар! На фиксирани камери - типично не помага радар детектора.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Вчера гледам новините по бтв за акция на кат , групово спират за проверка във колона , по холандски пример . И спират и един мангасарян с каруца и му вдигат каруцата и му пишат акт и той демонстративно къса акта пред камерата на бтв . Въпроса ми е как да отида да си платя нарушението , като на мангасаряна няма да му потърсят отговорност . Ние Българите ли сме по-големи будали , да работим , да плащаме данъци и усигуровки , да храним циганетата като им даваме детски надбавки , а те и тока да не си плащат ?FIAT BRAVO
Коментар
-
sasho01 написа:Вчера гледам новините по бтв за акция на кат , групово спират за проверка във колона , по холандски пример . И спират и един мангасарян с каруца и му вдигат каруцата и му пишат акт и той демонстративно къса акта пред камерата на бтв . Въпроса ми е как да отида да си платя нарушението , като на мангасаряна няма да му потърсят отговорност . Ние Българите ли сме по-големи будали , да работим , да плащаме данъци и усигуровки , да храним циганетата като им даваме детски надбавки , а те и тока да не си плащат ?
Коментар
-
Ами Шалев, напръскай си номера с лак бе, такан е се вижда нищо на снимките, аз ли да те уча.Иначе вярно си се вижда, дори и при скорост от над 120км./ч се вижда перфектно номера на колатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ами Шалев, напръскай си номера с лак бе, такан е се вижда нищо на снимките, аз ли да те уча.Иначе вярно си се вижда, дори и при скорост от над 120км./ч се вижда перфектно номера на колатаFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Я вижте тук тир засекли с 246км ама сгрешили http://www.dnes.bg/cars/2012/11/14/n...6-km-ch.173068Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар