S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за електронен фиш
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
sasho01 написа:Точно там са ме снимали , след пряката между блокове 119 и 120 в обеля има и пешехода пътека , която води към полето и освен кучета и котки друг не минава по нея . Във фиша пише техн. средство TFR1-M със радар TR4D НОМЕР 506 . Вчера минах оттам и съдейки от ъгъла на снимката единственото място място където може да е , е една учукана жълта астра със спукани гуми която стои там на тротоара . И пак не съм сигурен дали не е била патрулка с камера да е била спряна там , защото нямам спомен да съм видял полицейска кола там .
Коментар
-
rebel написа:Ето така се прави!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Ето и списък със стационарни и мобилни камери в софия - http://koli.bg/bg/autoextras_7.htmlFIAT BRAVO
Коментар
-
masterkar написа:sasho01 написа:Точно там са ме снимали , след пряката между блокове 119 и 120 в обеля има и пешехода пътека , която води към полето и освен кучета и котки друг не минава по нея . Във фиша пише техн. средство TFR1-M със радар TR4D НОМЕР 506 . Вчера минах оттам и съдейки от ъгъла на снимката единственото място място където може да е , е една учукана жълта астра със спукани гуми която стои там на тротоара . И пак не съм сигурен дали не е била патрулка с камера да е била спряна там , защото нямам спомен да съм видял полицейска кола там .A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:masterkar написа:sasho01 написа:Точно там са ме снимали , след пряката между блокове 119 и 120 в обеля има и пешехода пътека , която води към полето и освен кучета и котки друг не минава по нея . Във фиша пише техн. средство TFR1-M със радар TR4D НОМЕР 506 . Вчера минах оттам и съдейки от ъгъла на снимката единственото място място където може да е , е една учукана жълта астра със спукани гуми която стои там на тротоара . И пак не съм сигурен дали не е била патрулка с камера да е била спряна там , защото нямам спомен да съм видял полицейска кола там .
Коментар
-
sasho01 написа:coolboby написа:Колега, защо не качиш снимката и да приключи спора вижда ли се номера не се ли вижда и дали трябва да ходиш на очен лекар!?!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
В България явно всички радари работят без никаква грешка. Няма допуски, няма отклонения. Сигурно ги използват за тариране на немските.Само за сведение - в Германия до скорост 120км/ч полицая изважда 3км/ч от показанието на радара и обяснява, че това е грешката на уреда при измерване.Пример:Ограничение на скоростта: 50км/чПоказание на радара: 72км/чВ протокола за нарушение се вписва: превишаване на ограничението с 19км/ч (а не 22км/ч)По този начин се попада в по-ниска категория за определяне на стойността на глобата и точките.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:В България явно всички радари работят без никаква грешка. Няма допуски, няма отклонения. Сигурно ги използват за тариране на немските.Само за сведение - в Германия до скорост 120км/ч полицая изважда 3км/ч от показанието на радара и обяснява, че това е грешката на уреда при измерване.Пример:Ограничение на скоростта: 50км/чПоказание на радара: 72км/чВ протокола за нарушение се вписва: превишаване на ограничението с 19км/ч (а не 22км/ч)По този начин се попада в по-ниска категория за определяне на стойността на глобата и точките.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Stefanaki написа:В България явно всички радари работят без никаква грешка. Няма допуски, няма отклонения. Сигурно ги използват за тариране на немските.Само за сведение - в Германия до скорост 120км/ч полицая изважда 3км/ч от показанието на радара и обяснява, че това е грешката на уреда при измерване.Пример:Ограничение на скоростта: 50км/чПоказание на радара: 72км/чВ протокола за нарушение се вписва: превишаване на ограничението с 19км/ч (а не 22км/ч)По този начин се попада в по-ниска категория за определяне на стойността на глобата и точките.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Останах с впечатление, че има схващане, че ако скоростта е по-висока, не се вижда номерът. Защо си мислят така хората, като дори моят прост апарат може да заснеме със скорост 1/2000 част от секундата, или поне така пише на екрана. А тея скъпоструващи камери сигурно снимат и с 1 / 10’000 част. При някаква скорост от.... 235 км/ч, обектът изминава едва 3 см по пътя, а като се вземе предвид и ъгълът на камерата, едва ли е повече от сантиметър изместването. Няма начин снимката да е размазана. А как е излязла на принтера е съвсем друго.
Коментар
-
Stefanaki написа:В България явно всички радари работят без никаква грешка. Няма допуски, няма отклонения. Сигурно ги използват за тариране на немските.Само за сведение - в Германия до скорост 120км/ч полицая изважда 3км/ч от показанието на радара и обяснява, че това е грешката на уреда при измерване.Пример:Ограничение на скоростта: 50км/чПоказание на радара: 72км/чВ протокола за нарушение се вписва: превишаване на ограничението с 19км/ч (а не 22км/ч)По този начин се попада в по-ниска категория за определяне на стойността на глобата и точките.
Коментар
-
ОК. Явно съм изпаднал в заблуждение, щом avvasilev и masterkar потвърждават за приспадане.Въпреки това аз имах фиш писан н място (а не получен по пощата със снимка) за превишение на скоростта с 22км/ч. Ако ми бяха приспаднали и на мен, глобата щеше да е друга, защото попадах в по-ниската ставка (от 11 до 20км/ч над разрешената). Все пак разликата в парите е двойна.Ама както и да е, минало - заминало, платил съм си за бързането.Всяка неделя гледам едно предаване по VOX - Schneller als die Polizei erlaubt и там винаги, когато спрат нарушител му съобщават какво е било показанието на радара и с колко му приспадат. Аз имам два фиша писани в България и това никога не ми се е случвало.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар