Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за електронен фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Колега, защо не качиш снимката и да приключи спора вижда ли се номера не се ли вижда и дали трябва да ходиш на очен лекар!?!
    Ако твоя автомобил е от същата марка и модел , по какво аджеба ще си сигурен че е твоят автомобил ? http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352749841y.jpg
    FIAT BRAVO

Коментар

На тази снимка вЕрно нищо не се вижда. То даже някой който не разбира, няма да познае и че е фиат това на снимката . Тази кола черна ли е, бордо ли е, тъмно синя ли е?Не знам само, тяхната снимка дали е също качество. Някой по-горе спомена че трябва да е перфектна.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

jorko написа:
        betuk написа:
        sasho01 написа:
        infineon написа:
        Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
        Неясни са снимките иначе минавам от там ама не по това време
        Колега, трябва да се вижда номера,и то ясно и четливо, ако не , спокойно можеш да кажеш че ни си бил ти, по-това време.Но ако се виждат, няма отървне,има два начина, единия да си си го платиш с остъпката, другия да чакаш 5-години да мине давността от датата на съставяне на глобата.
        И трети начин - да го обжалва
        И кое точно ще обжалва може ли да кажеш? В населено място са го снимали не е да каже че не е имало знак за ограчиние.А снимката наистина е кофти заради принтера.Като отидеш в кат ще ти покажат цветния оригинал в пълна резолюция.Нали не очаквате да ви пращат снимките разпечатани на фотохартия.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

1

infineon написа:
          jorko написа:
          betuk написа:
          sasho01 написа:
          infineon написа:
          Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
          Колега, трябва да се вижда номера,и то ясно и четливо, ако не , спокойно можеш да кажеш че ни си бил ти, по-това време.Но ако се виждат, няма отървне,има два начина, единия да си си го платиш с остъпката, другия да чакаш 5-години да мине давността от датата на съставяне на глобата.
          И кое точно ще обжалва може ли да кажеш? В населено място са го снимали не е да каже че не е имало знак за ограчиние.А снимката наистина е кофти заради принтера.Като отидеш в кат ще ти покажат цветния оригинал в пълна резолюция.Нали не очаквате да ви пращат снимките разпечатани на фотохартия.
          Да , във КАТ вярно такава снимка ще му изкарат че чак и себе си ще види дали е усмихнат или не :D (това от патило)И глобата ти ще е по висока от цената на един радар детектор , който щеше да те отърве в този случай.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

infineon написа:
            jorko написа:
            betuk написа:
            sasho01 написа:
            infineon написа:
            Ако ще качеството на снимката да отговаря на възможностите на камерите на Парамаунт има и други неща, които касаят законосъобразността на така издаденият електронен фиш

Коментар

Re: 1

cveiba написа:
              infineon написа:
              jorko написа:
              betuk написа:
              sasho01 написа:
              infineon написа:
              Да , във КАТ вярно такава снимка ще му изкарат че чак и себе си ще види дали е усмихнат или не :D (това от патило)И глобата ти ще е по висока от цената на един радар детектор , който щеше да те отърве в този случай.
              Мислил съм за радар детектор , ама този път 100% ще си купя !
              FIAT BRAVO

Коментар

Само ако камерата снима в комбинация с радар! На фиксирани камери - типично не помага радар детектора.
                F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                  Само ако камерата снима в комбинация с радар! На фиксирани камери - типично не помага радар детектора.
                  значи Радар детектора помага само на камери (за скорост) радари (полицеиски)не засича камери за червен светофар а като изпатил платих си глобата от 70лв като пич верно моята се виждаше даже перфектно даже майка ми се разпознава като пасжер
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

2

Тurbodieselcomby написа:
                    На фиксирани камери - типично не помага радар детектора.
                    Там пак gps-a става като коледна елха, че чак умален по някога :D

Коментар

Вчера гледам новините по бтв за акция на кат , групово спират за проверка във колона , по холандски пример . И спират и един мангасарян с каруца и му вдигат каруцата и му пишат акт и той демонстративно къса акта пред камерата на бтв . Въпроса ми е как да отида да си платя нарушението , като на мангасаряна няма да му потърсят отговорност . Ние Българите ли сме по-големи будали , да работим , да плащаме данъци и усигуровки , да храним циганетата като им даваме детски надбавки , а те и тока да не си плащат ?
                      FIAT BRAVO

Коментар

Една дума - електорат. От там нататък разсъжденията оставям на теб
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

sasho01 написа:
                          Вчера гледам новините по бтв за акция на кат , групово спират за проверка във колона , по холандски пример . И спират и един мангасарян с каруца и му вдигат каруцата и му пишат акт и той демонстративно къса акта пред камерата на бтв . Въпроса ми е как да отида да си платя нарушението , като на мангасаряна няма да му потърсят отговорност . Ние Българите ли сме по-големи будали , да работим , да плащаме данъци и усигуровки , да храним циганетата като им даваме детски надбавки , а те и тока да не си плащат ?
                          Ами отиди пред КАТ и им го скъсай пред очите.Никой не те е спрял и да не го плащаш.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ами Шалев, напръскай си номера с лак бе, такан е се вижда нищо на снимките, аз ли да те уча.Иначе вярно си се вижда, дори и при скорост от над 120км./ч се вижда перфектно номера на колата
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Ами Шалев, напръскай си номера с лак бе, такан е се вижда нищо на снимките, аз ли да те уча.Иначе вярно си се вижда, дори и при скорост от над 120км./ч се вижда перфектно номера на колата
                              Сас 250км/ч да караш пак се вижда

Коментар

Я вижте тук тир засекли с 246км ама сгрешили http://www.dnes.bg/cars/2012/11/14/n...6-km-ch.173068
                                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                                X