Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за електронен фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sasho01 написа:
    infineon написа:
    Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
    Неясни са снимките иначе минавам от там ама не по това време
    Колега, трябва да се вижда номера,и то ясно и четливо, ако не , спокойно можеш да кажеш че ни си бил ти, по-това време.Но ако се виждат, няма отървне,има два начина, единия да си си го платиш с остъпката, другия да чакаш 5-години да мине давността от датата на съставяне на глобата.
    Fiat palio 1.7td

Коментар

Не са ли 3 годините?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз лично до сега не съм видял такъв фиш на който реално да не си личи номера на автомобила.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

style34 написа:
          Не са ли 3 годините?
          Не съм сигурен колко е давноста, но да не се виждат номерата на колата ,е абсурд да си призная в тази ситуация.Нека да докажат че въпросната кола е моя, при условие че не се виждат ясно номерата. :D
          Fiat palio 1.7td

Коментар

Колега, как го получи? В пощата ли ти го пуснаха или дойде полицай или кварталния да ти го донесе? Ако е по пощата - кръглата папка и се прави на ударен! 2 години е давността, като цяло ще ти излезе само ако имаш работа в кат - смяна на книжка, рагистрация на кола...няма как с друга услуга да ти вземат парите които дължиш в кат!
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
              Колега, как го получи? В пощата ли ти го пуснаха или дойде полицай или кварталния да ти го донесе? Ако е по пощата - кръглата папка и се прави на ударен! 2 години е давността, като цяло ще ти излезе само ако имаш работа в кат - смяна на книжка, рагистрация на кола...няма как с друга услуга да ти вземат парите които дължиш в кат!
              Колега не давай такива съвети за да не ти потърси някой отговорност че подбуждаш хора да не спазват законите!Правенето на ударен може да му излезе солено при положение че го е получил.Щом го е получил значи все пак се е виждал номера на колата му, иначе нямаше да знаят на кой да го пратят.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                rebel написа:
                Колега не давай такива съвети за да не ти потърси някой отговорност че подбуждаш хора да не спазват законите!Правенето на ударен може да му излезе солено при положение че го е получил.Щом го е получил значи все пак се е виждал номера на колата му, иначе нямаше да знаят на кой да го пратят.
                Отговора на колегата не го приемам за подбуда а за точен и бърз отговор. Благодаря на всеки който ми отговори . И понеже не ми изтича скоро свидетелството , но мисля да го подменям със още една категоря , аз съм взел изгодното за мен решение . Не е ясна снимката наистина , номера се вижда макар и не добре , дали съм карал с толково не знам . Факт е че са ми вързали ръцете със фиша .
                FIAT BRAVO

Коментар

sasho01 написа:
                  И пак не съм сигурен дали не е била патрулка с камера да е била спряна там , защото нямам спомен да съм видял полицейска кола там .
                  Сякаш от небето падате... от доста отдавна мобилните камери се монтират и в цивилни коли. Кой знае в какъв таралясник е била заложена камерата.
                  BO написа:
                  Може да го платиш и в КАТ. Там си има клон на банка.
                  Може... За 200 лв ще му вземат около 20 лв "комисионна". Тъй като банковите такси (които бяха по 2 лв) към бюджета ги забраниха - банките пишат на бележката - такса - 0 лв, комисионна - 10% - 20 лв.Ако щеш.По въпроса мога да говоря много, ама само на каруцарски език!

Коментар

Колега, бъди сигурен че номерът ти се вижда на снимката и то перфектно, щом са те открили. Това че ти не го виждаш е заради лошото разпечатване на снимките, които са ти изпратени. А на оригиналните, които се съхраняват в компютъра...
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

betuk написа:
                      sasho01 написа:
                      infineon написа:
                      Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
                      Колега, трябва да се вижда номера,и то ясно и четливо, ако не , спокойно можеш да кажеш че ни си бил ти, по-това време.Но ако се виждат, няма отървне,има два начина, единия да си си го платиш с остъпката, другия да чакаш 5-години да мине давността от датата на съставяне на глобата.
                      И трети начин - да го обжалва

Коментар

infineon написа:
                        Аз не подбуждам никой към неспазване на закона, просто казвам как според мен трябва да се процедира при ситуация на подобен рекет! Явно на мястото на което е сниман не е имало знак, че се използват камери за видеонаблюдение, което си е основание фиша да се обжалва! За съжаление това е фиш, а не акт и доколкото ми е известно те не могат да се обжалват! Ако някой уважаван милиционер смята, че има право да ми държи сметка зад горенаписаното - да заповяда! Заставам зад всяка моя дума!
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

jorko написа:
                          betuk написа:
                          sasho01 написа:
                          infineon написа:
                          Процедурата за обжалване на фиш ?
                          FIAT BRAVO

Коментар

sasho01 написа:
                            jorko написа:
                            betuk написа:
                            sasho01 написа:
                            infineon написа:
                            Процедурата за обжалване на фиш ?
                            Същата като при обжалване на НП , все пак говорим за електронен фиш, а той може да се обжалва

Коментар

Колега, защо не качиш снимката и да приключи спора вижда ли се номера не се ли вижда и дали трябва да ходиш на очен лекар!?!

Коментар

coolboby написа:
                                Колега, защо не качиш снимката и да приключи спора вижда ли се номера не се ли вижда и дали трябва да ходиш на очен лекар!?!
                                Нещо по темата да кажеш
                                FIAT BRAVO

Коментар

Working...
                                X