Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за електронен фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за електронен фиш

Колеги за първи път получавам по пощата нещото електронен фиш . Имал съм дребни фишове до сега и съм плащал , писани от катаджия и знам че не могат да се обжалват , и при електронните фишове ли е така . Пише на фиша за някаква промоция 14 дена във фиша . Този фиш ще стане ли акт , ще има ли наказателни постановления , ще ме викат ли да си връщам картончето с точките . Снимали са ме с мобилна камера според мен защото там няма стационарна (между метростанция обеля и моста преди практикер ). 200 лева искат в 14 дневен срок . Не знам какво да правя .
    FIAT BRAVO

Ако платиш в 14 дневен срок, ще платиш 70% от стойността на сумата, няма да ти вземат талона, но ще намерят начин да си вземат парите.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Плащай с отстъпката. Откачане няма...Можеш и да не платиш, ще ти висят 200лв задължение плюс дребна лихва и когато някой ден ти потрябва държавна услуга - ще трябва да ги платиш, за да може да бъдеш обслужен.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

С колко си карал ако не е тайна и кога си карал там???
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

2 ноември 2012 9,31 , не знам възможна ли е грешка при положение че от там не минавам с повече от 60тина километра , от радара 88 .
          FIAT BRAVO

Коментар

При електронния фиш мисля че има и снимки. Ако е така- няма измъкване.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

sasho01 написа:
              2 ноември 2012 9,31 , не знам възможна ли е грешка при положение че от там не минавам с повече от 60тина километра , от радара 88 .
              Сигурен ли си че е 9.31? Струва ми се невъзможно да са те снимали в толкова. Реално в този час ли си минал или това пише на снимката?
              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Нито часа нито километрите са реални п.с. има бледи черно-бели снимки на които се вижда НЯКАКЪВ ФИАТ приличащ на моя
                FIAT BRAVO

Коментар

Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                    Мен ме странно кой те е снимал по това време там. Да не и снимките а са от друго място?Какво значи приличащ нали има номер който се вижда?
                    Точно там са ме снимали , след пряката между блокове 119 и 120 в обеля има и пешехода пътека , която води към полето и освен кучета и котки друг не минава по нея . Във фиша пише техн. средство TFR1-M със радар TR4D НОМЕР 506 . Вчера минах оттам и съдейки от ъгъла на снимката единственото място място където може да е , е една учукана жълта астра със спукани гуми която стои там на тротоара . И пак не съм сигурен дали не е била патрулка с камера да е била спряна там , защото нямам спомен да съм видял полицейска кола там .
                    FIAT BRAVO

Коментар

infineon написа:
                      Неясни са снимките иначе минавам от там ама не по това време
                      FIAT BRAVO

Коментар

Отивай да го плащаш ,после ще стане с лихвите след време доста голяма сума. Един колега за 1 год от 200 лв ,сега дължи над 400лв.Един съвет от мен, плати го през банка в която имаш сметка, иначе другите ще ти отрежат главата,вземат от 6 лв на горе за превода на фиша-а. Най-добрия начин и с най-ниски такси е през ePay.bg . Аз имах фиш ,бяха ме снимали в някакво Пазарджишко село, фиша беше за 50 лв, платих 35 лв + 2 лв. банкова такса , ако платиш до 7 ден от получаването на фиша е 70% от стойноста му!

Коментар

sasho01 написа:
                          infineon написа:
                          Неясни са снимките иначе минавам от там ама не по това време
                          Искаш да кажеш че на снимката не си ти с това че са неясни?Затова те питах за часа, може и да не е верен на снимката. Дори и да не е било точно по това време нарушението си е валиден фиша и най добре да го платиш.
                          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Някои от вас колеги дали е плащал фиш в кат , имам ли тази опция + дали могат там да ми проверят висят ли ми други задължения по фишове ?
                            FIAT BRAVO

Коментар

Може да го платиш и в КАТ. Там си има клон на банка. Също така може и да провериш за други задължения. Също така колата, която те е снимала може и да не е била полицейска по външни белези, а "стандартен" автомобил. Щом са те снимали, значи си нарушил правилата и съответно ще си носиш отговорността.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X