Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново на екскурзия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново на екскурзия

Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... като се върнем ще постнем и снимки
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Re: Отново на екскурзия

phoenix написа:
    Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... като се върнем ще постнем и снимки
    Успех и приятно изкарване ! Дано да нямате проблеми по пътя ...

Коментар

А така.....а нещо София / Логан.../... и т.н...няма ли, а......

Коментар

Re: Отново на екскурзия

phoenix написа:
        Ихааа!!! Искрено завиждам! Че то човек десетина дни до две седмици му трябват за всичко дет си описал...Чакаме снимки...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.

Коментар

doofiat написа:
            Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.
            колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина шегувам се разбира се !иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              doofiat написа:
              колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина шегувам се разбира се !иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !
              Батка, заповядай! Ще те уча на извънградско каране, че виждам, че ти куца, а пък гориш от желание да се научиш па и малко опит да натрупаш

Коментар

Ец-ец-ец
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил
                    Пирфиекно, бате!!!

Коментар

Ние вече бяхме посетени в Търново, но уви не се сетихме за снимки. Може и да съм отърваламомента, тъй като се поуспах за срещата

Коментар

Ами, колеги, снимките са вече в Автотуризъм. Не минахме през Мальовица, нито през Родопи, за да се появим навреме на сватбата, а и в приличен вид... Освен това кафето в Търговище не се състоя поради дъжд, но другите неща бяха там :D
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                        X