vvvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното разхищение на държавни пари
Collapse
X
-
Eй ся ще ви обясня какво е прахосване на държавни пари. Точно до моя блок, построиха Булевард/ говоря за Младост1А/ ОБАЧЕточно един месец преди да почнат да копаят за булеварда абсолютно същия терен го заринаха защото завършиха метрото. , как да е още тре месеца прах и нямъне къде да се паркира. после, насипаха камъните, валираха и пак ги изринаха, /сетиха се че ще им трябва канализация/ , положиха тръбите и засипаха и пак опа /трябват ни шахти/направиха ги и тях. Сложиха бордюрите, и почнаха да асвалтират/ обаче им дойде тясно явно/ изстъргаха асвалта и преместиха бордюрите. Почнаха да асвалтират на ново с 5 слоя асвалт стана писта, ама пак изрязаха шахтите и им сложиха някакви пръстени чименти ала бала/ пак е писта/. та тъи за пътя, сега за тротоара Валираха, наредиха плочките, / опа няма лампи/ ари полувината плочки вън и вече сме с лампи , на следващия ден след като наредиха плочките, някой явно се е сетил че трябва да има по три реда червени плочки та по тоя повод пред три реда вънка , вчера минавам гледам имаме си и пейки вече, /сутринта едната вече я нямаше /обаче някой е прозрял простата истина че ония лампи дето бяхя преди малко за да светят трябва ток който минава по какво?, по кабел / та по цялата дължина на тротоара 6 реда плочки и 80см канал. А знаете ли къде отива булеварда ? - В една картофена нива в Младост 3 ТА НА ТОВА МУ ВИКАМ ХАРЧЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
vvvasilev написа:Да беше там да видиш какво съм правил? Или какво съм говорил? Да ти покажа ли емейла който пратих на президента последно? Стойте там и мълчете и се радвайте на трохите. Знаеш ли - все повече и повече се убеждавам да кажа майната му на всичко там и да не си тровя нервите. Явно на повечето хора в България устите им могат да бъдат затворени с шницели ... Робски народВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
vvvasilev написа:Да беше там да видиш какво съм правил? Или какво съм говорил? Да ти покажа ли емейла който пратих на президента последно? Стойте там и мълчете и се радвайте на трохите. Знаеш ли - все повече и повече се убеждавам да кажа майната му на всичко там и да не си тровя нервите. Явно на повечето хора в България устите им могат да бъдат затворени с шницели ... Робски народRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ele написа:Immortal написа:Всъщност мисля, че колегата друго искаше да каже.
Коментар
-
Човека сподели нещо директно от кухнята, Вие го обвинихте че бил се хвалил, с това къде бил, какво правил. Голяма работа че ял шницели. Друго искаше да сподели той, ама...А това:vvvasilev написа:Да беше там да видиш какво съм правил? Или какво съм говорил? Да ти покажа ли емейла който пратих на президента последно? Стойте там и мълчете и се радвайте на трохите. Знаеш ли - все повече и повече се убеждавам да кажа майната му на всичко там и да не си тровя нервите. Явно на повечето хора в България устите им могат да бъдат затворени с шницели ... Робски народ
Коментар
-
Immortal: Ние прочетохме по-главното - как ние в България сме прости идиоти, роби, на които дават шницели. Ако ще и милионер да си - това дава ли ти право да обиждаш така? Днес сутринта една позната се изцепи, че в БГ успявали крадците, лъжците и чалгаджиите. Ти би ли се съгласил с това изказване? Ако не, тогава защо така, с лека ръка, приемаш изказването на колегата? Пък знам ли, може и да се съгласиш.... как можеш да съдиш за едно събитие по това какво един човек е казал? Може колегата да е очаквал повече, да го уважат за това, че е важен и успял, вместо това са му били дузпата. А ако беше казал колко страхотно е било - пак щеше да повярваш, нали?Ако в тази тема се появи само още един човек, който е бил там, и потвърди казаното - тогава ще повярвам. До тогава мое право е да мисля, че колегата по-скоро са го отсвирили. Мисля, че му е време да пусне шлифера, дето е хванал, и да слезе на земята.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бърз отговор на всички. Като професионално изкривяване съм свикнал както когато пишеш документация по проект - да дадеш най-много ФАКТИ и обстоятелства за ИНФОРМИРАНО решение или становище по даден въпрос. Когато чета неща от рода на чух от някъде или на мой приятел жена му - веднага го поставям под знаменателя - квартални клюки. Ето защо дадох толкова детайли - за достоверност и всеки ако реши - да провери ФАКТИТЕ !А Еле, мислиш ли че мен ме интересува как ме възприемат те??? От тях ли получавам заплата? Даже нямам амбиции за политическа кариера - там се издига и забогатява с много болка отзад ако ме разбираш какво имам предвид. И да - аз поне имам гражданска позиция - реагирам на глупостите които се случват там! ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ ИМАМ СЕМЕЙСТВО И БАЩИНИЯ, която все още имам сантиментални задръжки да не продам и да зачеркна напълно българските си корени ! Аз ви споделям факти, защото преди се крадеше при Станишев, но поне имаше куртоазия и завоалиране. Днес се вършат безобразия - къде е гражданското общество??? Четохте ли новината за заповедта на Цветанов за издирване на подалия сигнала?? Днес му пуснах писмо - г-н Цветанов, не знам кой е пуснал сигнала, но го подкрепям. Вие не живеете в затворена система - и всичко се разбира по някакъв начин. А слава богу не на всички можете да затворите устите или подслушвате тъй като за голяма радост някои сме извън вашата юрисдикция. И всички ние не приемащи това статукво - подаваме сигнали.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
ele написа:Ако в тази тема се появи само още един човек, който е бил там, и потвърди казаното - тогава ще повярвам. До тогава мое право е да мисля, че колегата по-скоро са го отсвирили. Мисля, че му е време да пусне шлифера, дето е хванал, и да слезе на земята.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Значи, ако има куртоазия и завоалиране е ОК, ако няма - не е ОК? Сори, не мога да схвана какво си решил да казваш. Имаш някакви доказателства ли? Щото аз не видях такива, освен голата ти дума, и докато липсват такива, продължавам да твърдя, че завиалирано са те отсвирили. А това дава ли ти прави да обиждаш всички в БГ, че били роби и им запушвали устите със шницели?П.П. ми хубу, успех с бизнеса в Москва. Ся остава да кажеш, че там хич не са корумпирани И не ме интересува. Вече всички разбрахме, че си голямата работа, това поне на мен ми е достатъчно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:А това дава ли ти прави да обиждаш всички в БГ, че били роби и им запушвали устите със шницели?Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Не!Ти недовостваш, че не са ти приели идеята? Щото не са говорили за това, за което ти искаш да говориш? Какво да ти кажат преди референдума за Белене - спираме веднага Белене и наливаме пари в ДЗУ???? от какъв зор ще се наливат толкова пари в частно предприятие? Държавата какви правомощия има да налива пари там? Ако има, защо не налее пари и при мен, веднага правя предприятие?Мисля, че висиш на шлифера и си ни в клин, ни в ръкав. Пусни се.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Значи, ако има куртоазия и завоалиране е ОК, ако няма - не е ОК? Сори, не мога да схвана какво си решил да казваш. Имаш някакви доказателства ли? Щото аз не видях такива, освен голата ти дума, и докато липсват такива, продължавам да твърдя, че завиалирано са те отсвирили.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар