Да беше там да видиш какво съм правил? Или какво съм говорил? Да ти покажа ли емейла който пратих на президента последно? Стойте там и мълчете и се радвайте на трохите. Знаеш ли - все повече и повече се убеждавам да кажа майната му на всичко там и да не си тровя нервите. Явно на повечето хора в България устите им могат да бъдат затворени с шницели ... Робски народ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното разхищение на държавни пари
Collapse
X
-
vvvasilev написа:Може би говорим за различни неща. Аз говоря за кредита който може да се вземе от банките партньорки от ВСЕКИ - без проект, без нищо. Просто трябва оферта и след това документация за изпълнението. това не е за фирми а частни лица. Говоря за това: http://www.reecl.org/bg/П.С. освен това ако някой сега научава за това и има интерес - нашата Сибанк е един от основните партньори. Да пише и мога да го насоча към правилните хора в банката. А това наистина е на сметка.
Коментар
-
vvvasilev написа:Може би говорим за различни неща.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
vvvasilev написа:Може би говорим за различни неща. Аз говоря за кредита който може да се вземе от банките партньорки от ВСЕКИ - без проект, без нищо. Просто трябва оферта и след това документация за изпълнението. това не е за фирми а частни лица. Говоря за това: http://www.reecl.org/bg/П.С. освен това ако някой сега научава за това и има интерес - нашата Сибанк е един от основните партньори. Да пише и мога да го насоча към правилните хора в банката. А това наистина е на сметка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
vvvasilev , успелите българи да вземат да си припомнят малко правописът. За пример :- евродепутат ;- не знам ;- П.П. Апропо , трохичките са сладки .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: Поредното разхищение на държавни пари
Румен_Хинчев написа:Yavor написа:90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Румен_Хинчев написа:Yavor написа:90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Сибанк аз специално я заобикалям, като минавам най-малко на отсрещният тротоар.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Yavor написа:Румен_Хинчев написа:Yavor написа:90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Производство на месингови изделия е бизнесът , но в Италия .Естествено , че има преплитане на бизнес и политика , но да ме пращат на конференции на разни семкаджии , или те да ходят - не.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:vvvasilev , успелите българи да вземат да си припомнят малко правописът. За пример :- евродепутат ;- не знам ;- П.П. Апропо , трохичките са сладки .Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Бе Василев, остави тази политика! В Белгия колко време нямаше правителство? Една, две години? Нещо да са обеднели, изгладнели или стачки дигат белгийците. Не нали.Важното е правителството да не се бърка на бизнеса и да го остави свободно да се развива. Ако бизнеса ми върви и всичко ми е на ред, не ми пука кой ще е на власт.Но ако правителството оставя престъпността да се развива свободно, на мен ми обират всеки втори камион по пътищата, рекетират ми магазините, отвличат ми децата, опитват се да ме убият, а държавата нищо не прави, нещата отиват към война нали! Ситуация, която съвсем до скаро бе реалност!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар