Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното разхищение на държавни пари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да беше там да видиш какво съм правил? Или какво съм говорил? Да ти покажа ли емейла който пратих на президента последно? Стойте там и мълчете и се радвайте на трохите. Знаеш ли - все повече и повече се убеждавам да кажа майната му на всичко там и да не си тровя нервите. Явно на повечето хора в България устите им могат да бъдат затворени с шницели ... Робски народ
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
      Може би говорим за различни неща. Аз говоря за кредита който може да се вземе от банките партньорки от ВСЕКИ - без проект, без нищо. Просто трябва оферта и след това документация за изпълнението. това не е за фирми а частни лица. Говоря за това: http://www.reecl.org/bg/П.С. освен това ако някой сега научава за това и има интерес - нашата Сибанк е един от основните партньори. Да пише и мога да го насоча към правилните хора в банката. А това наистина е на сметка.
      Да, за различни неща говорим.Кредитът "Енергийна ефективност" за граждани с 20% грант, който банките изяждат сме го коментирали отдавна, но това са трохи.Аз говоря за друга програма, за която сега върви яка реклама в България, обаче реалностите съвсем не са такива, каквито ги описват по семинарите и рекламите. Говорим за програма за индустрията, в която максималните признати разходи може да са до 2 милиона лева с 50% максимален грант, т.е. 1 милион лева. Сигурен съм, че и по другите програми с европейско финансирани най-големия пай от европейските пари се обира от т.нар. "консултанти", чиято работа е да попълнят една папка с празни бланки (всеки може да си ги попълни сам за 1 ден, но те убеждават хората, че едва ли не от тях зависи дали ще им одобрят програмата - а и практиката показва, че техните проекти минават, а ако си попълниш документите по същия начин, но сам - не минават... което пък навежда на мисълта, че тия консултанти връщат пари обратно по веригата...

Коментар

vvvasilev написа:
        Може би говорим за различни неща.
        Говорим за едно и също нещо, но за различните начини.И аз като теб взех заема със залог на депозит, т.е. парите вече съм си ги имал налични, и не съм ползвал консултант, защото съпругата ми работи по тези кредити и ми е без пари, т.е. тия 20 % които ги възстановяват на мен и на теб са ни чиста печалба.Виж ако трябвада ги връщаш години наред и да ползваш консултант - ноу тенкю.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

vvvasilev написа:
          Може би говорим за различни неща. Аз говоря за кредита който може да се вземе от банките партньорки от ВСЕКИ - без проект, без нищо. Просто трябва оферта и след това документация за изпълнението. това не е за фирми а частни лица. Говоря за това: http://www.reecl.org/bg/П.С. освен това ако някой сега научава за това и има интерес - нашата Сибанк е един от основните партньори. Да пише и мога да го насоча към правилните хора в банката. А това наистина е на сметка.
          Сибанк аз специално я заобикалям, като минавам най-малко на отсрещният тротоар.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

vvvasilev , успелите българи да вземат да си припомнят малко правописът. За пример :- евродепутат ;- не знам ;- П.П. Апропо , трохичките са сладки .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                90% от събитията организирани от държавни структури са като това, аз не виждам защо се очудвате...Винаги най ме е било страх че ще ми изгубят времето, когато ми се налага да ходя служебно по такива места. Не само това - ами и пътувания по света със сходен ефект си организират хората, и командировъни и представителни вземат, и т.н. и т.н.
                Ама твоите работодатели се подмазват на такива люде и те пращат , а ?

Коментар

Re: Поредното разхищение на държавни пари

Румен_Хинчев написа:
                  Yavor написа:
                  Твърде опростенчески се изразяваш...Ако трябва да го кажа с две думи - канят тях, а те пращат мен, защото тяхното време е по-скъпо от моето, а не могат да откажат, защото между бизнеса и политиката има топла връзка, ако не знаете.

Коментар

Yavor написа:
                    Румен_Хинчев написа:
                    Yavor написа:
                    Твърде опростенчески се изразяваш...Ако трябва да го кажа с две думи - канят тях, а те пращат мен, защото тяхното време е по-скъпо от моето, а не могат да откажат, защото между бизнеса и политиката има топла връзка, ако не знаете.
                    Това визирах , друже , с ,,опростенческото ’’ си изказване.Пък аз познавам друг бизнес , където хората работят повече от 60 години без да ходят по такива ешмедемета , както се изразява славният войник Швейк .

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Сибанк аз специално я заобикалям, като минавам най-малко на отсрещният тротоар.
                      А аз си мислех, че нещо аз съм крив, че се сърдя на банката.Това бе единствената банка, която ми е вземала пари, защото вкарвам пари в собствената си разплащателна сметка!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        Yavor написа:
                        Румен_Хинчев написа:
                        Yavor написа:
                        Това визирах , друже , с ,,опростенческото ’’ си изказване.Пък аз познавам друг бизнес , където хората работят повече от 60 години без да ходят по такива ешмедемета , както се изразява славният войник Швейк .
                        Зависи за какъв бизнес става дума.Но ако е поне малко доходен - винаги събужда апетити у властимащите. Ако не за друго - поне да им финансира мероприятията.Съмнявам се някъде в света да има бизнес стоящ 100% настрани от политиката.

Коментар

Производство на месингови изделия е бизнесът , но в Италия .Естествено , че има преплитане на бизнес и политика , но да ме пращат на конференции на разни семкаджии , или те да ходят - не.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                            vvvasilev , успелите българи да вземат да си припомнят малко правописът. За пример :- евродепутат ;- не знам ;- П.П. Апропо , трохичките са сладки .
                            детайли. Не гледай буквата а духа
                            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                            ----------------------------
                            Ignorance is a bliss

Коментар

Човек трябва да е перфекционист .

Коментар

Бе Василев, остави тази политика! В Белгия колко време нямаше правителство? Една, две години? Нещо да са обеднели, изгладнели или стачки дигат белгийците. Не нали.Важното е правителството да не се бърка на бизнеса и да го остави свободно да се развива. Ако бизнеса ми върви и всичко ми е на ред, не ми пука кой ще е на власт.Но ако правителството оставя престъпността да се развива свободно, на мен ми обират всеки втори камион по пътищата, рекетират ми магазините, отвличат ми децата, опитват се да ме убият, а държавата нищо не прави, нещата отиват към война нали! Ситуация, която съвсем до скаро бе реалност!
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X