Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ей това е за хрониките !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей това е за хрониките !

http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...f1=detailsей тая обява е за първо място в хрониките на смъртта !още кръв има по седалките, ама търговеца бърза да я продаде, какъв човек трябва да си да купуваш и препродаваш подобен саркофаг не знам p.s.сори грешката е моя ! надявам се сега да е по-добре, става дума за снимката от вътре на колата !
    фиатче Браво 2.0

....я си виж пак линка.....аз не разбрах нищо....

Коментар

и аз
      N.Y. State of Mind

Коментар

...супер грубо...тия нямат мозък.....не знам би ли я купил някой тази кола....

Коментар

Едва ли е имало жертви в този удар. Иначе и за мен е супер грубо че не е изчистил петната Според мене тва е удар с не повече от 50 км/ч във стълб или дърво.

Коментар

това не е първата обява кола или снимка ,просто не съм се сещал друг път да копна във форума ...А почнаха вече и в Германия да ги оправят колите ,а там леки удари няма . скалъпват колата що годе в меко казано долнопробни сервизи и заминава за източна европа ,като тюф се вади за 50 евро Тръпки ме побиват само при мисълта да карам кола , в която може да е загинало дори цяло семейство !
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Доста повече от 50 е било....брат ми наскоро се заби в стълб с около 50 щетите изобщо не бяха такива и то на румънски джип който като го изпъвах испях с крак да огъна рог-а както си е бил (некачествени материали е причината за успеха ми).Забележете че колата е дощла чак от Германия до тук и никой не се е и сетил да я изчисти малко и вътре още се подмятат какви ли не хартиики и глупости.Ще я купят и още как.....някой ще я вземе да я изремонтира и ще я продаде за новичка като стой та гледай.Ще изперат седалките и айде на пазара.Имам един познат в една автокъща и един ден отидох да се видим и загледах едно новичко Пежо 307HDi и гледам ама о свети цялото...много лачено и спретнато както отвън така и двигател и вътре и той ми казва "ела за малко да ти покажа снимките на тази кола когато дойде преди 3 месеца"...толкова смачкана кола не бях виждал през живота си....ударена отпред ама зверски и отстрани и цялото купе усукано на незнам къде.Обаче изпъната, направена...грее просто и никой не би си и помислил че е удряна някога.
              Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Безобразие

Това е чисто безобразие как е възможна да не я почисти.Аз също знам че вкарват ударени автомобили който взимат много евтино и ги оправят тук съответно печалбата не е малка
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Егати ужаса
                  Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                  X