Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Можете ли да паркирате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Докарах го до 40.58 за 11.43 сек и повече не ща да играя! п.с. Нещо не можах да я копирам картинката - как го правите?
    http://www.techsmith.com/snagit.asp

Коментар

141.53 за 03:53
      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Въпрос с понижена трудност: Познайте кой лъжЕ!mariobg 3:53 - 160.36wwweb 3:23 - 154.52Crash73 03:53 - 141.53..детска работа..
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

...от първия път :P
          Прикачени файлове
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

perlsite написа:
            Въпрос с понижена трудност: Познайте кой лъжЕ!mariobg 3:53 - 160.36wwweb 3:23 - 154.52Crash73 03:53 - 141.53..детска работа..
            Ако лъжех щях да си напиша оценка по-голяма от 160 ... или да продължа с космическите неща от сорта на 943 ... нали? Това, което съм представил това е реалното ... визирам 154.52 ... Тези резултати са напълно достижими, а може да се постигнат и доста по-добри ... ти като паркираш по ОБРАТНИЯ начин ние какво да направим? ... Ето ти една детска игра (много полезна и занапред) ... "Не се сърди човече" ...

Коментар

Май за теб е тази игра Не съм казал, че лъжеш ти.. но има една такава приказка "гузен, негонен бяга".. както и приказката за лъжливото овчарче
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

да ви питам за тоя флаш трябва ли ми нещо специално за да го отворя, че няколко пъти пробвах но нищо
                PUNTO 1.1 94г.

Коментар

’’Аз съм много добр шофьор ама не мога да карам на задна’’-коментар на моя приятелка караща Голф
                  Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

ABARTH написа:
                    ’’Аз съм много добр шофьор ама не мога да карам на задна’’-коментар на моя приятелка караща Голф
                    Ще ме уморят тея добри шофьори!!

Коментар

velko_sz написа:
                      да ви питам за тоя флаш трябва ли ми нещо специално за да го отворя, че няколко пъти пробвах но нищо
                      Макромедия Флаш плеър

Коментар

Ето го мойто:
                        Прикачени файлове

Коментар

perlsite написа:
                          Детска работа е твоята, че не вярваш... Какво, да го заснема с видео за да видиш ли? Тоя резултат го постигнах с подсказката от предната страница в темата, много добра маневра.
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

аз напрайх около 103 мисля че ми беше най-доброто ама имам един прост въпро. Къде му е ръчната на това не сам свикнал да прая толкова много маневри като може и с една

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

NIGHT^WALKER написа:
                              аз напрайх около 103 мисля че ми беше най-доброто ама имам един прост въпро. Къде му е ръчната на това не сам свикнал да прая толкова много маневри като може и с една
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

И аз дълго търсих ръчна но явно професиналистите не я използват
                                Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Working...
                                X