Е не отказвам се! То понякога си мисля, че съм с две леви ръце ама това на нищо не прилича...Паркирах само веднъж, но резултата няма да го казвам, че ме е срам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можете ли да паркирате?
Collapse
X
-
wwweb
-
wwweb
-
wwweb
Човече не разбра ли, че се бъзикам и горния screenshot е фалшив? Не виждаш ли, че няма двата розови автомобила и резултата ми е нереално висок!!! 143,49 ми е реалната оценка, просто си поиграх малко с photoshopa ....
Коментар
-
wwweb написа:Човече не разбра ли, че се бъзикам и горния screenshot е фалшив? Не виждаш ли, че няма двата розови автомобила и резултата ми е нереално висок!!! 143,49 ми е реалната оценка, просто си поиграх малко с photoshopa ....FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
wwweb
-
wwweb
-
Докарах го до 40.58 за 11.43 сек и повече не ща да играя! п.с. Нещо не можах да я копирам картинката - как го правите?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Докарах го до 40.58 за 11.43 сек и повече не ща да играя! п.с. Нещо не можах да я копирам картинката - как го правите?lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар