Колеги в никакъв случай не искам с тази тема да предизвикам разгорещен спор Ситуацията е следната предлагат ми бмв 316 94г за моята брава 96 бмв то няма само клима и газова аз имам тези екстри но пък нямам еърбег и абс какво мислите дали си заслужава размянатаа ето и линка към обявата http://a34178.mamche.com/Prodava_Se/barter.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БМВ VS БРАВА
Collapse
X
-
94-ta година е старо .1,6 двигателя определено е по слаб от твоя ,за разлика от ходовата част .Всичко зависи от състоянието на двата автомобила ,като КЛИМАТИКА вече си е задължителна екстра .Бмв-то си е повече кола в интерес на истината .Аз продадох една 320-ка и взех фиата ,доста съм съжалявал на определени моменти !!! всичко опира до вкус и това ,което на тебе ти харесва най вече !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: БМВ VS БРАВА
Todor_Gagovski написа:Колеги в никакъв случей не искам с тази тема да предизвикам разгорещен спор Ситуацията е следната предлагат ми бмв 316 94г за моята брава 96 бмв то няма само клима и газова аз имам тези екстри но пък нямам еърбег и абс какво мислите дали си заслужава размянатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар