Предложете най-добрата цигара? Мисля, че са на eGo? Да е една и да си има всичко и да държи батерията? Нещо до макс 100лева и да е малка на размер по възможност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
http://shop.e-pushcom.net/Съфоумци и най-дОбрите!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
qnkov, ако си мислиш, че с електронните цигари, ще откажеш истинските, си в голяма заблуда!Ако ти трябва качествена електронна цигара, търси си изпарител СЕ4 или СЕ5, като най-важното е консуматива (картомайзера или реотана) да ти излиза максимално евтино - сменя се през седмица (ако му правиш сухо горене - по-рядко). Иначе, почти всяка батерия става - колкото по-голяма - толкова повече държи. Аз лично ползвам три по 650 милиамперчаса и си ги зареждам всяка вечер.Не се опитвай да търсиш тютюнев аромат в електронните цигари - гаден е. За сметка на това пък има превъзходни други аромати и напоследък съм само на хангсен - устройва ме като цена и качество и в момента се опитвам да изпуша кокоса на офис 1 . Деканг нещо го поразвалиха, а зимата на студено не върви въобще!Това, до 100 лв за електронна цигара, че и да има всичко, си е търговски трик, поднесен в луксозна кутийка. Сглоби си сам цигара, като си купиш отделно частите - ще ти излезе под 50 лв. Батерия от 1100 милиамперчаса си е прилично дълга, по-голяма си е направо огромна, а картомайзера е под 10 лв.За сведение - пуша електронни повече от три години и направо се чудя, как съм пушил преди другите - голяма гад са, а бях ги отказалВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Предложете ми течност? Аз си взех някаква Max blend разновидност на малборо, та направо ме боли главата от нея. Викам, че е докато свикна, ама те ставам, и дърпам 5 пъти и усещам как ми пулсира главата. Ебахти боклука съм нацелил. По принцип съм фен на ЕВА цигарките. Ако има някоя подобна течност или някоя качествена на боро и т.н., давайте съвети.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар