Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предложете най-добрата цигара? Мисля, че са на eGo? Да е една и да си има всичко и да държи батерията? Нещо до макс 100лева и да е малка на размер по възможност.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

    Коментар


      http://shop.e-pushcom.net/Съфоумци и най-дОбрите!
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

      Коментар


        qnkov, ако си мислиш, че с електронните цигари, ще откажеш истинските, си в голяма заблуда!Ако ти трябва качествена електронна цигара, търси си изпарител СЕ4 или СЕ5, като най-важното е консуматива (картомайзера или реотана) да ти излиза максимално евтино - сменя се през седмица (ако му правиш сухо горене - по-рядко). Иначе, почти всяка батерия става - колкото по-голяма - толкова повече държи. Аз лично ползвам три по 650 милиамперчаса и си ги зареждам всяка вечер.Не се опитвай да търсиш тютюнев аромат в електронните цигари - гаден е. За сметка на това пък има превъзходни други аромати и напоследък съм само на хангсен - устройва ме като цена и качество и в момента се опитвам да изпуша кокоса на офис 1 . Деканг нещо го поразвалиха, а зимата на студено не върви въобще!Това, до 100 лв за електронна цигара, че и да има всичко, си е търговски трик, поднесен в луксозна кутийка. Сглоби си сам цигара, като си купиш отделно частите - ще ти излезе под 50 лв. Батерия от 1100 милиамперчаса си е прилично дълга, по-голяма си е направо огромна, а картомайзера е под 10 лв.За сведение - пуша електронни повече от три години и направо се чудя, как съм пушил преди другите - голяма гад са, а бях ги отказал
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

        Коментар


          Само да ви споделя, че все пак електронната цигара също може да е неприятна за околните, тъй като мирише много силно на най-всякакви аромати и понякога е гадно. Просто да го имате предвид и да питате околните все пак вие сте източника на миризмата.

          Коментар


            Само да подкрепя колегата и да добавя, че също така някои автършейви имат много силна миризма и можете буквално да задушите хората в автобуса сутрин. Питайте преди да се качите, все пак вие сте източника на миризмата.
            браво 1,6/90 - 09 г.

            Коментар


              Не разбирам от електронни цигари, искам конкретни предложения с линкове.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

              ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

              Коментар


                tyson, свържи се с колегата jenshen73, той ще те "светне"!
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

                Коментар


                  Предложете ми течност? Аз си взех някаква Max blend разновидност на малборо, та направо ме боли главата от нея. Викам, че е докато свикна, ама те ставам, и дърпам 5 пъти и усещам как ми пулсира главата. Ебахти боклука съм нацелил. По принцип съм фен на ЕВА цигарките. Ако има някоя подобна течност или някоя качествена на боро и т.н., давайте съвети.
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

                  Коментар

                  Working...
                  X