Аз пък да се оплача от Декангската течност DEKANG GOLD ZERO GRAM. Навсякъде я водят тютюнев аромат ,а на мен ми мирише по скоро на дърта маслина. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
MEMO написа:Включвам се и аз в темата защото продавам е-цигари.Качествената батерия има защита от късо съединение и е практически неубиваема по електронен път.Когато купувате цигара задължително искате демонстриране на защитата от късо на батерията /пъхате някво желязо във фланеца където се завива картомайзера и натискате копчето/,ако ви откажат излизате си от магазина. Джой имат свестни акумулатори и най насраната електроника която съществува и която гори при първото претоварване по ток.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:MEMO написа:Включвам се и аз в темата защото продавам е-цигари.Качествената батерия има защита от късо съединение и е практически неубиваема по електронен път.Когато купувате цигара задължително искате демонстриране на защитата от късо на батерията /пъхате някво желязо във фланеца където се завива картомайзера и натискате копчето/,ако ви откажат излизате си от магазина. Джой имат свестни акумулатори и най насраната електроника която съществува и която гори при първото претоварване по ток.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:2 пъти се пробвах във влак да пуша и 2-та пъти ме изгониха между вагоните на студено да пуша,щото било забранено вътре във вагоните.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Princo написа:2 пъти се пробвах във влак да пуша и 2-та пъти ме изгониха между вагоните на студено да пуша,щото било забранено вътре във вагоните.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:Tornado написа:Princo написа:2 пъти се пробвах във влак да пуша и 2-та пъти ме изгониха между вагоните на студено да пуша,щото било забранено вътре във вагоните.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Принципно не пътувам толкова много с влакове и не ми се е налагало,просто ся имам изпити и Пловдив-Стара Загора всяка седмица почти си го взимам с влака,че колата е разтропана и няма винетка. То и да се обяснявам файда няма,почват да гледат едно такова намръщено,знаят си тяхното,жената само по начина,по който ми каза да не пуша с един високомерен тон,ми стана ясно,че излизане на глава с нея няма да има.Пък и разстоянието е малко и горе-долу издържам,виж,ако беше към София,сигурно щях да се разправям със всички.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Нямах никакви грижи във влака на отиване до Казанлък и обратно до Варна тази седмица с изпаряването.Който има нещо против има си служители на реда във влака да се оплаче на тях.Ако не желае да го прави аз ще го направя ,че ме обижда и се заяжда с мен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Здравейте! Прочетох темата и имам няколко въпроса. Първо да уточня, че съм жена, тоест- размера има значение. Спрях се на Joyetech eCab, която както разбрах освен, че не побира много течност е ОК. Това което търся е възможно най-малка но също така функционална цигара. Ще се радвам ако някой има повече инфо за тези модели да го сподели.Друго, което повече ме притеснява е, че не мога да намеря (поне в нета) течност с ниско съдържание на никотин Единствено -FL Манго с 6мг, но по принцип не съм голям фен на ароматите, а и честно казано и 6мг ми е много, в момента пуша възможно най леките цигари 1мг. Просто ми е много трудно да преборя самият навик. Ентусиазирах се като разбрах за Dekang с 0 никотин, но и за него имаше отрицателен коментар .Ще съм благодарна на всякакви препоръки и инфо!
Коментар
-
stefa1111 написа:Здравейте! Прочетох темата и имам няколко въпроса. Първо да уточня, че съм жена, тоест- размера има значение. Спрях се на Joyetech eCab, която както разбрах освен, че не побира много течност е ОК. Това което търся е възможно най-малка но също така функционална цигара. Ще се радвам ако някой има повече инфо за тези модели да го сподели.Друго, което повече ме притеснява е, че не мога да намеря (поне в нета) течност с ниско съдържание на никотин Единствено -FL Манго с 6мг, но по принцип не съм голям фен на ароматите, а и честно казано и 6мг ми е много, в момента пуша възможно най леките цигари 1мг. Просто ми е много трудно да преборя самият навик. Ентусиазирах се като разбрах за Dekang с 0 никотин, но и за него имаше отрицателен коментар .Ще съм благодарна на всякакви препоръки и инфо!
Коментар
-
Дайте някаква оферта за нещо хубаво.Отказах цигарите успешно. От две години не съм слагал филтър между устните си, но пустата ми майка не мога а я накарам да ги спре.Обеща поне да пуши електронна, ако някой ѝ подари.Очаквам предложения на ЛС.Благодаря в аванс!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар