Дам, трябва да зреят минимум две седмици. От миналата седмица съм сложил едни, и ги гледам всеки ден. Бистри си стоят още, а трябва да пожълтеят . Базата която съм взел е на Инавера 18мг/100мл. За аромати си взех cowboy blend и праскова на FA. Слагах по 8-10 капки на 10мл. Ще видим какво ще излезе. Иначе излиза доста по-евтино, да. Стига да уцелиш рецептата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
Да се "оплача" от китайските ментета дето ги купих. Бива ли ся такова менте да го ....От вторник вечерта я опъва момата,а още не и е паднала батерията.От днес и вземах още един карт за да опита и Декангските течности.DK-4 (RY4) 18 мг. Разликата с Хангсен е доста осезаема от към пушилка.Казва ,че и на вкус повече и харесва от DE tabaco на Хангсен. Забелязах също така и падане на цените в магазина.От 7,50 на 6.00 лв за 10мл на Хангсен.
Коментар
-
Красьо, не, че нещо, но деканг и хангсен освен, че са китайски нямат почти нищо общо освен Уж бившия главен технолог на Деканг, който направил Хангсен. Принципно от тия двата производителя Деканг ми харесва повече, а от китайските - FeelLife.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Стелияне,на мен ми е все тая.Зора е ,че търся угодия на жена. На Хангсена не и хареса ,че нямало толкова пара.На вкус и е добре. Търсих да и взема това прословуто Шаде на ФА ,ама то ще кажеш ,че търся сирене през криза.Или няма или е свършило. Намерих в Бургас един магазин дето да ги продава,обаче за ден са продали и 20 те бр, 50мл Шаде. Чакали тия дни доставка на 10мл и обещаха да се обадят,ама малко ме съмнява.Радвам и се ,че за тия 3 дена е изпушила 5-6 нормални цигари.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Стелияне,на мен ми е все тая.Зора е ,че търся угодия на жена. На Хангсена не и хареса ,че нямало толкова пара.На вкус и е добре. Търсих да и взема това прословуто Шаде на ФА ,ама то ще кажеш ,че търся сирене през криза.Или няма или е свършило. Намерих в Бургас един магазин дето да ги продава,обаче за ден са продали и 20 те бр, 50мл Шаде. Чакали тия дни доставка на 10мл и обещаха да се обадят,ама малко ме съмнява.Радвам и се ,че за тия 3 дена е изпушила 5-6 нормални цигари.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:krasio_79bs написа:Стелияне,на мен ми е все тая.Зора е ,че търся угодия на жена. На Хангсена не и хареса ,че нямало толкова пара.На вкус и е добре. Търсих да и взема това прословуто Шаде на ФА ,ама то ще кажеш ,че търся сирене през криза.Или няма или е свършило. Намерих в Бургас един магазин дето да ги продава,обаче за ден са продали и 20 те бр, 50мл Шаде. Чакали тия дни доставка на 10мл и обещаха да се обадят,ама малко ме съмнява.Радвам и се ,че за тия 3 дена е изпушила 5-6 нормални цигари.Steliyan's Life!
Коментар
-
Краси, като минаваш покрай нас се обади да ти сипя от моят бъркоч - база Инавера около 14мг никотин + аромат манго на ФА. Ако на момата й хареса да й забъркаш. (Баси, как се пише ударено ’и’ на фонетика на вин 7?)Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Краси, като минаваш покрай нас се обади да ти сипя от моят бъркоч - база Инавера около 14мг никотин + аромат манго на ФА. Ако на момата й хареса да й забъркаш. (Баси, как се пише ударено ’и’ на фонетика на вин 7?)
Коментар
-
gamma написа:Краси, като минаваш покрай нас се обади да ти сипя от моят бъркоч - база Инавера около 14мг никотин + аромат манго на ФА. Ако на момата й хареса да й забъркаш. (Баси, как се пише ударено ’и’ на фонетика на вин 7?)Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар