Някой колега от тютюнджиите усеща ли промяна след замяна с ел. цигара.Имам предвид промяна на вкуса в устата,смяна на дъха,мирис на кожата,сутришната кашлица и другите подобни негативи от тютюна.Изчезват ли след време или не усещате такива промени ?
Ооооооооооо това е само в + за е-пушенето.Няма кашлица,по-леко ти е на гърдите и вкуса в устата най вече изчезва гадния и дъхав мирис от тютюна.Абе голяма е разликата особенно както сме ние с жената аз пуша,а тя не.От е-цигарата няма разлика дали си пушач,дали не във устата.
Здравейте колеги,първо искам да се извиня.че давам линк към един сайт за ел.цигари,но искам съвет бях в тяхен магазин и ми предлагат този модел http://www.pu6com.com/index.php?rout...product_id=265 комплекта дали е добър и като цена как ви се вижда.Защото според мен е малко висока,но ако са качествени работите бих дал парите.Също така ако имате някои по добри предложения моля да ги споделите,защото съм решил да пробвам с ел.цигара и така или иначе ще си купя.
Здравейте колеги,първо искам да се извиня.че давам линк към един сайт за ел.цигари,но искам съвет бях в тяхен магазин и ми предлагат този модел http://www.pu6com.com/index.php?rout...product_id=265 комплекта дали е добър и като цена как ви се вижда.Защото според мен е малко висока,но ако са качествени работите бих дал парите.Също така ако имате някои по добри предложения моля да ги споделите,защото съм решил да пробвам с ел.цигара и така или иначе ще си купя.
Ако ще е подарък за жена - става. Ако ще го ползваш ти ... си е лека набутвация в бъдеще. Комплекта е красив, но е далеч от добрата практика. Течността се капе в мундщуците, а те събират едва няколко капки. Изпрява добре и дава добър вкус, но ... си е лигава работа.
Жива набутвация ,не си струва парите
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Така, вече четвърта седмица съм на електронка и съм адски доволен, за това време изпуших 2 аналогови цигари, едната когато ми падна батерията по време на работа в началото и другата когато останах без течност една вечер но ,НЕ СМЯТАМ ПОВЕЧЕ ДА ЗАПАЛЯ АНАЛОГОВА.През тези седмици имах и неволи които сам си ги докарах а именно реших онзи ден да почистя изпарителя с нагревателя в топла вода и като "голям майстор " реших и фитилите да изкарам и прецаках целият нагревател та сега не ми работи изпарителя, търся такъв нагревател но не намерих, взех си друг изпарител уж пак СЕ9 но няма нищо общо с този който колегата hood ми достави.Сега ще поръчам от колегата hood резервни нагреватели и се надявам да са със същият дълъг фитил както в оригиналният изпарител и да правят същото обилно количество пара защото ментето което купих днес за 9 лв не изпарява въобще добре както моят.Изпарявам течности e-healt - 3 лв/20мл и съм доволен.Днес си купих деканг биг бенд, е няма такава отврат.Вкусът е ужасен, все едно пуша сушени билки и сухи треви.Сега съм решил да си поръчам течност FlavourArt - вкус SHADE.Четох доста хубави отзиви за точно тази течност и се надявам да ми допадне.Виждам че има оферти за по 50/100 мл от нета на база FlavourArt и отделно си поръчваш вкусове и си мешиш малки разфасовки и излиза много по евтино.Това е засега от мен и ще се радвам ако и вие споделите каква течност ви е любима, какви проблеми срещате и как ги решавате.Поздрави
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
HANGSENВсички аромати им са хубави и течноста е огън.....30мл=14-16лвхубави течности Ryuan 4,Davidoff,Camel,Parlament,Cuba,Peter Stuyvesant....Уникални
Оттук http://www.moreto.net/novini.php?n=195930ЕС иска да забрани електронните цигариЕвропейският съюз (ЕС) иска да забрани електронните цигари, както и тютюна за дъвчене.Това съобщава британският в. "Дейли телеграф", като се позовава на текстове от готвеното от ЕК законодателство, с които разполага.Сред предложенията на ЕС е електронните цигари да бъдат квалифицирани като медицински продукти, което на практика означава, че няма да могат да се продават свободно, посочва изданието.Йевем ти и ЕС-а...
Оттук http://www.moreto.net/novini.php?n=195930ЕС иска да забрани електронните цигариЕвропейският съюз (ЕС) иска да забрани електронните цигари, както и тютюна за дъвчене.Това съобщава британският в. "Дейли телеграф", като се позовава на текстове от готвеното от ЕК законодателство, с които разполага.Сред предложенията на ЕС е електронните цигари да бъдат квалифицирани като медицински продукти, което на практика означава, че няма да могат да се продават свободно, посочва изданието.Йевем ти и ЕС-а...
Да не стане като с кривите краставици и шкембе чорбата. По темата.От вчера и моята мома я оборудвах с ел. моливче от ония китайските ментаци ,на които съм дал снимки по рано в темата.Закупих и и течност на Hangsen De Tobacco / Davidoff 11 мг, никотин. За сега е много доволна и от цигарата и от самата течност. Картомайзера (CE5 1.6 мл с дълги фитили) за моя радост също е идеален.Няма течове,а парата и удара в гърлото и харесаха.
Ако отменят забраната за пушене, ще се върнете ли към "божието творение", както се изрази един мислител по телевизора, или ще продължите с електронните? Заради по-евтиното ли ги ползвате, или заради това да стоиш вътре и да пушиш? Мой приятел пушеше ел. ц. точно толковя, колкото да и избие парите спрямо 3/4 кутия "бяло" ’боро на ден. Около 2 седмици. Сега си пуши аналогови и предпочита да стои на студа, но да пуши истински цигари.
Ако отменят забраната за пушене, ще се върнете ли към "божието творение", както се изрази един мислител по телевизора, или ще продължите с електронните? Заради по-евтиното ли ги ползвате, или заради това да стоиш вътре и да пушиш?
Тези причини са много по-назад, от това че го правя заради себе си, и хората около мен. И обратното, това са последните причини които биха ме накарали да се върна на аналоговите.Само за протокола още като пушех аналогови, бях ЗА забраната. И още съм.
Сега разглеждам бази за домашна направа на течности, ето тази например 100мл./18мг. е 15 лв. и аромати има от 3.5 до 7 лв. в зависимост дали са 5мл. или 10 мл. Струва ми се че е доста по изгодно така да се процедира и ми е интересно дали някой от вас си забърква сам течността.Чувам че аромата SHADE е бил превъзходен и съм решил да си поръчам 100 мл. база и 3-4 аромата и да си забъркам сам.Ако някой от вас така процедира ще се радвам да сподели и колко капки се слагат от аромата на примерно 10мл. база за да си забъркам няколко аромата.Също така споделете кои аромати ви допадат най много .
Сега разглеждам бази за домашна направа на течности, ето тази например 100мл./18мг. е 15 лв. и аромати има от 3.5 до 7 лв. в зависимост дали са 5мл. или 10 мл. Струва ми се че е доста по изгодно така да се процедира и ми е интересно дали някой от вас си забърква сам течността.Чувам че аромата SHADE е бил превъзходен и съм решил да си поръчам 100 мл. база и 3-4 аромата и да си забъркам сам.Ако някой от вас така процедира ще се радвам да сподели и колко капки се слагат от аромата на примерно 10мл. база за да си забъркам няколко аромата.Също така споделете кои аромати ви допадат най много .
И аз ги гледах тия "бъркочи",но май има един период на узряване на смеската от около 2 седмици до 2 месеца,според писанията по форумите.
И аз четох за това узряване но пише че е за 2-3 дни до 5 дни максимум..
Коментар