Днес си купих течност Парламент. Интересното е че се различава от първата течност (Парламент), която вече привършвам. Според вас коя е Ур’гинална?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Течността ли се различава или опаковката?Може да са решили да сменят опаковката.Погледни коя кога е произведена.Тази в ляво изглежда по ориджиналска заради холограмките.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:krasio_79bs написа:Течността ли се различава или опаковката?Може да са решили да сменят опаковката.Погледни коя кога е произведена.Тази в ляво изглежда по ориджиналска заради холограмките.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз се запасих предпразнично с 150 мл SHADE на Flavourart, 20 картомайзера Kanger dual coil и 4 1000 mA батерии, че не се знае къде и колко ще се пушиFiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
И аз да питам като един нищо неразбиращ от тъмната материя с белият дим.Реших да закупя и аз една такава смукалка на момата ,че не се издържа с тия нейните цигари у дома.Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с Женшена и реших да разгледам какво се предлага и по магазинчетата в Бургас.Случайно се оказа ,че още в първият магазин попаднах на една познат която работи там.Та общо взето ми предложи ей ти от снимките с уговорката да издейства някаква отстъпка.Та залужават ли си тия смукалки като за начинаещ?Момата ми дими жълта Ева с 5мг. никотин.Батериите са 1100mAh а картомайзера C5
Коментар
-
nikolce написа:Абсолютни ментета! Joyetech няма такива надписи по батериите. И, не продават комплекти с картомайзери (прозрачният резервоар). Тази батерия ако е 1100mAh, моята респективно е 1500-1600. А всъщност е 1000. Тази батерия, е не повече от 650nAh.
Коментар
-
Има има -> http://www.joyetech.com/product/Ето им дистрибуторите в България -> http://www.joyetech.com/distributors...n=BGКойто и да е дистрибутора, гледай да е с гаранция с поне 6 месеца. Доколкото знам, китайците ги задължават, и освен това ги задължават да ги продават на над определени цени. Примерно аз където я взех от PV-BG, от края на месеца съобщиха че вече ще ги продават с по една година гаранция батериите. Най-добре USB passthrough батерия. Реално си я зареждаш с един кабел. Не мъкнеш зарядни, и можеш да си изпарявах докато се зарежда. USB кабела също става и на зарядните на новите телефони, които са с USB нали.Останалите части са консуматив. За резервоар вече, аз мога да дам положителни мнения само за Кангер Т2, само такъв съм ползвал. Друг хубав е на вижън, виви нова мини модела примерно да отива на батерията. Хвалят ги много.Течности FlavourArt, са се доказали, не само по мое мнение.Важно е да е качествена цигарата, защото настъпи ли разочарование, човек се отказва .ЕДИТ:Ти си намерил сайта. Ами то това е проблема, че пазара е залят с мноооого ментета. Виж точно в предния край, какво точно пише . Няма да намериш батерия на която пише eGo-CE5. Гледам че тук се предлагат eGo-W, eGo-L и всякакви такива дивотии. Друго важно, е гравираното лого, на капачката на батерията, на върха. Загледай се.
Коментар
-
Е то цялата история с изпаряването не важи ли тая чудесия картомайзер. Батерията си е батерия.Дали е 600 или 1000 mAh все тая. Че едната ще държи ден,а другата два.Надявам се вечер да не заспива с лулата в уста.Ще си я зарежда като спи.А тия чудесии като са консуматив,как разбирате после в магазина ,че са оригинални?На тях ни надпис ,ни дяволи.Значи и оригинална за 100лв да си взема,после пак нямам гаранция за консумативите.Не обърнах внимание как се казва магазина дето ги гледах тия.Някаква варненска фирма, ималт 6-7 магазина из Варна и в Бургас,отделно продават и в голяма верига за алкохол и цигари.
Коментар
-
Картомайзера е важен много. Ама се води консуматив. Ако е кофти може да направи късо, може да протече, недостатъчно количество пара, лош вкус. Все досадни неща, които могат да откажат човек от "хобито", и да се върне на нормалните цигари. Затова само от доказан магазин.Прочети тази статия -> http://www.pv-bg.com/forum/index.php?showtopic=841Малко да ти се избистри информацията в главата
Коментар
-
krasio_79bs написа:Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с ЖеншенаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар