Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес си купих течност Парламент. Интересното е че се различава от първата течност (Парламент), която вече привършвам. Според вас коя е Ур’гинална?
    Прикачени файлове
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Течността ли се различава или опаковката?Може да са решили да сменят опаковката.Погледни коя кога е произведена.Тази в ляво изглежда по ориджиналска заради холограмките.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Течността ли се различава или опаковката?Може да са решили да сменят опаковката.Погледни коя кога е произведена.Тази в ляво изглежда по ориджиналска заради холограмките.
        Течността още не съм я пробвал. На дясната етикета е правен все едно на моя принтер... :D Пазя кутийката само на новата и на нея пише Деканг 2012. После на дясното шишенце пише Конгрес, а на лявото - Биг Бен. Ясно е защо не пише Парламент, но не трябва ли щом е на една фирма да пише едно име, а не да го променят всяка година?

Коментар

Аз като дясното не съм виждал... Имаше ли фолио на капачката?
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
            Аз като дясното не съм виждал... Имаше ли фолио на капачката?
            Ако говориш за прозрачно фолио - мисля, че не.

Коментар

Аз пък вчера си взех maxx-blend (Което се води Марлборо) 50 мл. за 30 лв. За сега съм много доволен от този вкус,един приятел и той мина на дигиталка като ме видя и опита maxx-blend и също остана доволен. Ето как изглежда:
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

sok1 написа:
                krasio_79bs написа:
                Течността още не съм я пробвал. На дясната етикета е правен все едно на моя принтер... :D Пазя кутийката само на новата и на нея пише Деканг 2012. После на дясното шишенце пише Конгрес, а на лявото - Биг Бен. Ясно е защо не пише Парламент, но не трябва ли щом е на една фирма да пише едно име, а не да го променят всяка година?
                Big Ben е новото име на Парламента на Деканг. Притеснява ме факта, че няма холограми на твоята и е без фолио - току що отворих един от нашите Биг-Бен и са си с фолио, холограми и е точно 1/1 с тази в ляво. Идея си нямам за какви пари иде реч, но някой беше разтръбил, че има някакъв евтин Деканг на пазара в България.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз се запасих предпразнично с 150 мл SHADE на Flavourart, 20 картомайзера Kanger dual coil и 4 1000 mA батерии, че не се знае къде и колко ще се пуши
                  Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                  Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                  Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                  Ex: Brava 1.6 1997
                  Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

И аз да питам като един нищо неразбиращ от тъмната материя с белият дим.Реших да закупя и аз една такава смукалка на момата ,че не се издържа с тия нейните цигари у дома.Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с Женшена и реших да разгледам какво се предлага и по магазинчетата в Бургас.Случайно се оказа ,че още в първият магазин попаднах на една познат която работи там.Та общо взето ми предложи ей ти от снимките с уговорката да издейства някаква отстъпка.Та залужават ли си тия смукалки като за начинаещ?Момата ми дими жълта Ева с 5мг. никотин.Батериите са 1100mAh а картомайзера C5
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абсолютни ментета! Joyetech няма такива надписи по батериите. И, не продават комплекти с картомайзери (прозрачният резервоар). Тази батерия ако е 1100mAh, моята респективно е 1500-1600. А всъщност е 1000. Тази батерия, е не повече от 650mAh.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                        Абсолютни ментета! Joyetech няма такива надписи по батериите. И, не продават комплекти с картомайзери (прозрачният резервоар). Тази батерия ако е 1100mAh, моята респективно е 1500-1600. А всъщност е 1000. Тази батерия, е не повече от 650nAh.
                        А няма ли вариант да са сбирщайн? Примерно батерия+това прозрачното.То от гледане в нета какви ли видях.С влакна,без влакна с не знам си какви ли не надписи.... Иди ги разбери кое е истинско,кое менте. То стана китайците менте ,на ментета да правят вече.Имат ли някакъв уж официален сайт на тая марка?PP.Намерих и сайта на Joyetech и на всичките им батерии си имат надпис.А сега де?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Има има -> http://www.joyetech.com/product/Ето им дистрибуторите в България -> http://www.joyetech.com/distributors...n=BGКойто и да е дистрибутора, гледай да е с гаранция с поне 6 месеца. Доколкото знам, китайците ги задължават, и освен това ги задължават да ги продават на над определени цени. Примерно аз където я взех от PV-BG, от края на месеца съобщиха че вече ще ги продават с по една година гаранция батериите. Най-добре USB passthrough батерия. Реално си я зареждаш с един кабел. Не мъкнеш зарядни, и можеш да си изпарявах докато се зарежда. USB кабела също става и на зарядните на новите телефони, които са с USB нали.Останалите части са консуматив. За резервоар вече, аз мога да дам положителни мнения само за Кангер Т2, само такъв съм ползвал. Друг хубав е на вижън, виви нова мини модела примерно да отива на батерията. Хвалят ги много.Течности FlavourArt, са се доказали, не само по мое мнение.Важно е да е качествена цигарата, защото настъпи ли разочарование, човек се отказва .ЕДИТ:Ти си намерил сайта. Ами то това е проблема, че пазара е залят с мноооого ментета. Виж точно в предния край, какво точно пише . Няма да намериш батерия на която пише eGo-CE5. Гледам че тук се предлагат eGo-W, eGo-L и всякакви такива дивотии. Друго важно, е гравираното лого, на капачката на батерията, на върха. Загледай се.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Е то цялата история с изпаряването не важи ли тая чудесия картомайзер. Батерията си е батерия.Дали е 600 или 1000 mAh все тая. Че едната ще държи ден,а другата два.Надявам се вечер да не заспива с лулата в уста.Ще си я зарежда като спи.А тия чудесии като са консуматив,как разбирате после в магазина ,че са оригинални?На тях ни надпис ,ни дяволи.Значи и оригинална за 100лв да си взема,после пак нямам гаранция за консумативите.Не обърнах внимание как се казва магазина дето ги гледах тия.Някаква варненска фирма, ималт 6-7 магазина из Варна и в Бургас,отделно продават и в голяма верига за алкохол и цигари.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Картомайзера е важен много. Ама се води консуматив. Ако е кофти може да направи късо, може да протече, недостатъчно количество пара, лош вкус. Все досадни неща, които могат да откажат човек от "хобито", и да се върне на нормалните цигари. Затова само от доказан магазин.Прочети тази статия -> http://www.pv-bg.com/forum/index.php?showtopic=841Малко да ти се избистри информацията в главата
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с Женшена
                                Ти хубаво си се консултирал, ма що не си го послушал, ами се занимаваш с тез ментета? http://e-pushcom.net/ това е твоят магазин. Той Женшена знае
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X