Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
    Това е проблема, че аз не намирам такива, от които да съм недоволен . За няма и месец съм пробвал: Latakia, Shade (това пък няма човек който да не го харесва), Maxx-Blend (малборо демек), и Black Cherry (Череша). Всичките са добри!
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Princo написа:
      Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
      От де пазариш от фотото на Христо Ботев ли?И имат ли големи разфасовки и на кви пари?Аз съм с полски камел 18-ка,ама мноо сладникава ми е и малко тъмна на цвят.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Princo написа:
        Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
        От де пазариш от фотото на Христо Ботев ли?И имат ли големи разфасовки и на кви пари?Аз съм с полски камел 18-ка,ама мноо сладникава ми е и малко тъмна на цвят.
        Един познат на майка има магазин за ел. цигари и има и течности и си взимам от него.Магазина му е тук.А ей туй му е сайта да се ориентираш за цени.Има и големи разфасовки.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
          Жена ми полудя по манго+ментол.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Уж големите картомайзери, не им знам името са по-добри, но вече успя да ми напълни устата с течност. Ето го картомайзера http://e-cigarettes.bg/image/cache/d...0.jpgjenshen73, съвет?

Коментар

coolboby написа:
              Уж големите картомайзери, не им знам името са по-добри, но вече успя да ми напълни устата с течност. Ето го картомайзера http://e-cigarettes.bg/image/cache/d...0.jpgjenshen73, съвет?
              Хм, ползвам същия и нямам проблем. Виж мундщука (черната част) дали е завита добре.
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

И аз съм същият Кангер Т2. Освен мундщука, вътре главата, виж дали е хубаво стегната.Може и да е дефектен. И на такъв съм попадал.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

coolboby написа:
                  Отвиваш от батерията, слагаш върху салфетка и духаш. Докато спре да бълбука. И си пушиш до следващия път.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колегата сигурно прави моята грешка.Аз в началото като тръгвах да дърпам и вдигах цигарата хоризонтално /все едно отпивам от шише/ ,с цел фитила да е постоянно мокър, и се получаваше тоя ефект.Но пак не успах да се нагълтам,само ми балбукаше и ми навлажняваше леко батерията.Явно при самото дърпане се получава вакум ,и се влива допълнително течност на изпарителя / реотана/ .п.п а по моя въпрос в пв-бг пълна мъгла,там разни защитници на форума веднага увъртяха нещата и край.

Коментар

Наистина това може да е причината, постоянно гледам да са мокри тия фитили за да не нагарят.

Коментар

coolboby написа:
                        Наистина това може да е причината, постоянно гледам да са мокри тия фитили за да не нагарят.
                        Фитилите са стъкловлакно. Трудно ще нагорят докато са дори влажни. Направи това, което те посъветвах - типичен проблем е на T2 картомайзера.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

В4ера влqзох в едно кафе и там даваха ел.цигари срещу 1 лев да q ползваш докато си пиеш кафето.Опитах и много ми хареса като парвото беше шоколад,а второто уж Марлборо,което ли4но на мен ми миришехе на крака.После не запалих цигара поне 3 4аса,въпреки,4е имах в джоба току що отворена кутиq Вайсрой.Заделил съм нqкой лев и искам най-доброто.Ако нqкой предлага от форума да пише ли4но или да ми се обади на 0899/499627-Георги.Поздрави.
                          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Много нагли в Бургас бе. Във В.Търново безплатно ги дават на тия които желаят да ползват ел. цигара!

Коментар

itan75 написа:
                              ...даваха ел.цигари срещу 1 лев да q ползваш...
                              Кой знае колко хора преди теб са я плюнчили тая цигара... Не те ли беше гнус?
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Те нали за това го искат тоя лев.Сменят мущука на всеки ползвател.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X