Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля и аз от днес съм на дигиталка благодарение на колегата hood , от няколко часа си пуша с нея и не изпитвам нужда от аналогова, даже от мерак се попреситих с никотин Взех си течност от тези евтините пише E-liquid в оранжева кутийка от 3.5 лв. - вкус парламент.Имаше и Деганг на 7.5 но каква е разликата не знам.За сега ще пробвам с евтината течност и по нататък ще пробвам и деганг да видя има ли разлика.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Търси течности Dkeng, Inawera и Flavour art. Има разлика, повярвай!
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        Търси течности Dkeng, Inawera и Flavour art. Има разлика, повярвай!
        Абе научете им имената бе. Деканг, Инаверата са полски боклуци и Флейвър Арт, италиански, които са много добри. FeеlLife също са много добри. Евтините "нонейм" едва ли не боклуци направо те отказват от електрониката. Хангсен, които са КИТАЙСКИ някои "експерти" ги предлагат за немски, холански и прочие "ски", но са китайски.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Още не съм в час, колкото теб, но имената мисля, че ги знам. Човек да не се обърка, баси...
          Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
            Още не съм в час, колкото теб, но имената мисля, че ги знам. Човек да не се обърка, баси...
            Ем няма се бъркаш, щот следващия път вместо деканг точно дкенг ще ти продадат. И без това има достатъчно ментета и боклуци на тоя пазар, поне на по-доказаните неща помнете имената
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
              gamma написа:
              Ем няма се бъркаш, щот следващия път вместо деканг точно дкенг ще ти продадат. И без това има достатъчно ментета и боклуци на тоя пазар, поне на по-доказаните неща помнете имената
              Аз си купих на деканг " пал мал " , е к’во да кажа голям боклук!!! Аромата е отврат, да не говорим че като си дръпна падам от коня, токова е тежка а е 11мг никотин. Преди това изпарявах на ФА 9мг никотин и ми беше лека.Магазина от който купих течността е уш редовен от пв-бг , но много ме съмнява течността да е оригинал.Много ме съмнява че ги си ги бъркат сами.Шишето и етикета са едни съмнителни, а бе немам думи .Та мисълта ми беше ,как да сме сигурни че си купуваме качествена течност , и от къде най вече.Някой има ли наблюдения за пушком, там как са течностите!?

Коментар

Аз изпарявах парламент на деканг 18мг/мл, точно от пв-бг закупен, удара в гърлото наистина е жесток. Просто са си такива явно. От друга страна деканг-ската не ми замайваше главата като Flavour Art. FA са по-меки от към удар на гърлото, ама като се забравя с биберона, почва да ми се вие свят. С тази на Деканг не ми се е случвало. Иначе, не мисля че са им ментаци течностите на пв-бг. Снимай шишенцето да го видим.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

jenshen73 написа:
                  gamma написа:
                  Деканг ще си взема, ако съм много на зор. От тяхната Vanilla sky за два дни ми се задръсти картомайзера. То беше ясно, че така ще стане, но все пак. След като вкусих от "бъркоча" на италианците, простооооо...
                  kiros написа:
                  Някой има ли наблюдения за пушком, там как са течностите!?
                  Имаш предвид pu6com (пуШЕСТком) нали? Чета по форумите, че някои от течностите са си ги бъркали сами, но вече се били "поправили". Колко е вярно незнам...Иначе e-pushcom е друга бира. Там може да им имаш доверие на 100%!
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Не ,той говори за сайта "Пушком ".Те продават само на Деканг течности.Аз си купувам само от тях и си струват.На Деканг шишенцето е запечатано със фолио .

Коментар

Днес си направих едно миксче и често казано съм доволен.Съставки:а) глицерин (от аптеката);б) Парламент на Деканг 16 мг;в) Ванилия на ФийлЛайв 18 мг.Съотношение:а) : б) : в) = 1/4 : 2/4 : 1/4
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sota написа:
                        Не ,той говори за сайта "Пушком ".Те продават само на Деканг течности.Аз си купувам само от тях и си струват.На Деканг шишенцето е запечатано със фолио .
                        Точно за този сайт говоря, имат магазин в плевен и ще ходя на място да видя за какво иде реч.Иначе трябва да играя тото 6/49 , и да наливам пари за ментета.Ето и снимка на шишето:Етикета " Pal mal " е залепен допълнително към основния етикет.Да не говорим че основния етикет сякаш е правен в някоя рекламна агенция.
                        Прикачени файлове

Коментар

kiros написа:
                          sota написа:
                          Точно за този сайт говоря, имат магазин в плевен и ще ходя на място да видя за какво иде реч.Иначе трябва да играя тото 6/49 , и да наливам пари за ментета.Ето и снимка на шишето:Етикета " Pal mal " е залепен допълнително към основния етикет.Да не говорим че основния етикет сякаш е правен в някоя рекламна агенция.
                          Тази течност не е на Деканг ,а е някакво менте.

Коментар

kiros написа:
                            Ето и снимка на шишето:Етикета " Pal mal " е залепен допълнително към основния етикет.Да не говорим че основния етикет сякаш е правен в някоя рекламна агенция.
                            Лепенката е заради Българското законодателство. И малката лепенка също не е критерий. Няма как за всеки вкус да има отделна лепенка.Виж на капачката има ли надпис "YNDK"
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                              Виж на капачката има ли надпис "YNDK"
                              Няма!

Коментар

Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X