Да се похваля и аз от днес съм на дигиталка благодарение на колегата hood , от няколко часа си пуша с нея и не изпитвам нужда от аналогова, даже от мерак се попреситих с никотин Взех си течност от тези евтините пише E-liquid в оранжева кутийка от 3.5 лв. - вкус парламент.Имаше и Деганг на 7.5 но каква е разликата не знам.За сега ще пробвам с евтината течност и по нататък ще пробвам и деганг да видя има ли разлика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
gamma написа:Търси течности Dkeng, Inawera и Flavour art. Има разлика, повярвай!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gamma написа:Още не съм в час, колкото теб, но имената мисля, че ги знам. Човек да не се обърка, баси...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:gamma написа:Още не съм в час, колкото теб, но имената мисля, че ги знам. Човек да не се обърка, баси...
Коментар
-
Аз изпарявах парламент на деканг 18мг/мл, точно от пв-бг закупен, удара в гърлото наистина е жесток. Просто са си такива явно. От друга страна деканг-ската не ми замайваше главата като Flavour Art. FA са по-меки от към удар на гърлото, ама като се забравя с биберона, почва да ми се вие свят. С тази на Деканг не ми се е случвало. Иначе, не мисля че са им ментаци течностите на пв-бг. Снимай шишенцето да го видим.
Коментар
-
jenshen73 написа:gamma написа:Още не съм в час, колкото теб, но имената мисля, че ги знам. Човек да не се обърка, баси...kiros написа:Някой има ли наблюдения за пушком, там как са течностите!?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Днес си направих едно миксче и често казано съм доволен.Съставки:а) глицерин (от аптеката);б) Парламент на Деканг 16 мг;в) Ванилия на ФийлЛайв 18 мг.Съотношение:а) : б) : в) = 1/4 : 2/4 : 1/4Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sota написа:Не ,той говори за сайта "Пушком ".Те продават само на Деканг течности.Аз си купувам само от тях и си струват.На Деканг шишенцето е запечатано със фолио .
Коментар
-
kiros написа:sota написа:Не ,той говори за сайта "Пушком ".Те продават само на Деканг течности.Аз си купувам само от тях и си струват.На Деканг шишенцето е запечатано със фолио .
Коментар
-
kiros написа:Ето и снимка на шишето:Етикета " Pal mal " е залепен допълнително към основния етикет.Да не говорим че основния етикет сякаш е правен в някоя рекламна агенция.
Коментар
-
Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар