PREDATORst написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
Тая вечер и аз на шега си купих електронна цигара. Излязох от заведението да пуша една цигара, но влязох в съседния денонощен магазин да си купя цигари, но с цигарите си купих и електронна цигара.Цигарата е eGo-C с някакъв голям картомайзер и течност с "вкус" на Ротманс.Цигарата без течността ми излезе на 58.20лв.Само, че пуших повече аналогови цигари отколкото електронната. Електронната я пушиха приятелите ми, а аз отвън мръзнах
Коментар
-
Doosdead написа:Вече почти месец не съм опитвал аналогова цигара,а стана така че с едно пълнене карам 3 дена а с едно зарейдане на батерията два дена за пари е много по добре,просто няма какво да говорим...В интерес на истината не ми липсват цигарите,но и електронната взе да не ми трябва много....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
За 3 дни изпарих 1,3 мл, а копчето още си свети бяло. Днес ходих на китайска кръчма - голям кеф - хапваш, пийваш, лафчето върви, "пушиш" "дигиталката" и се наслаждаваш на живота! А някои излизаха на дъжда да пушат "аналоговки"...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
chaveto написа:В момента сте минали от едни л...а на други. Според мен вторите са по смрадливи. Толкова ли не можете да спрете.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
нещо като "L&A vape" - аромат марлборо, т.е. никакъв. ама аз се опитвам да пуша електронна поне от три години и всичките, които съм си поръчвал, бяха такива сладникави. ще пробвам парламента на деканг. мерси!още един въпрос: трябва ли да сменя изпарителя, ако сменя аромата или сам ще си изветрее за ден-два?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ако изпарителя, е сменяем, демек главата вътре е с фитили, няма какво да го сменяш. Аз при смяна на течността, само попивам с хартия останалото по фитилите от старата течност. Карта го мия под чешмата, подсушавам пак с хартия хубаво. Продухвам централният отвор, монтирам главата (изпарителя), сипвам новата течност, и това е. Това нали, да не се смесват двата вкуса, иначе просто доливам.Самата глава иначе, според зависи, ама изкарва поне месец. Аз моята я смених след 50мл изпарени през нея, ама то аз си бях виновен, защото скъсах фитилите. Много нежно трябва да се борави с тях, само с леко докосване на хартията, колкото да попие. Не да се дърпат, и пречупват. Че се късат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар