Най-добре изобщо да не пушите.Аз па си мечтая всички цигари и техните заместители да ги направят с формата на мъжки член Едни 30-40 процента ще ги оставят от срам.Па едни други 30 ще си играят с тях нон-стоп.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?
Коментар
-
kiros написа:и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:kiros написа:и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
hood написа:jenshen73 написа:kiros написа:и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?Steliyan's Life!
Коментар
-
Благодарение на колегата hood и аз съм в играта с изпаряването.За сега съм много доволен,дано и за напред е така.Днес минах и си купих тази течност ,от италианските,10 мл. като за начало с 18 мг. съдържание на никотин.Тези дни като свърши мисля да пробвам течности на Liqua.Някой ако ги е пробвал,да каже стават или не. :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
nikolce написа:Поздравления за решението Какво си взе? Доволен ли си? Пушат ли ти се аналогови?Steliyan's Life!
Коментар
-
В момента си стоя пред РС-то и си пафкам "наргилето" (така казвам на електронните цигари) и странното е, че димът излиза така: 1011000111010111001010100101101.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А сега сериозно. От вчера сутринта не съм запалвал аналогова цигара. И не ми липсват. С една, т.е. две думи - доволен съм!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
jenshen73 написа:nikolce написа:Поздравления за решението Какво си взе? Доволен ли си? Пушат ли ти се аналогови?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар