Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-добре изобщо да не пушите.Аз па си мечтая всички цигари и техните заместители да ги направят с формата на мъжки член Едни 30-40 процента ще ги оставят от срам.Па едни други 30 ще си играят с тях нон-стоп.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Айде и аз съм в джаза благодарение на Женшена 900mAh пастру + редуксСлед няколко дни ще пиша отзиви
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?

Коментар

kiros написа:
          и аз днес си закупих ел.цигарка , и в общи линии съм доволен.но едно не ми е ясно!как при допир с кожата течността е опасна, / даже една колежка от един друг форум имаше оплаквания ,че нарочно са им капнали на дланта никотинова течност и им е била излязла няква екзема на кожата/, а в същото време при изпаряване е " уш’ безвредена?
          Въобразява си колежката ти. Аз да съм умрял до сега - няколко пъти се накапвах, два пъти сърбах без да искам и веднъж разлях чист пропилен гликол . Да не споменавам, че повечето течности са на основа растителен глицерин, а той си е чиста хранителна добавка - в аптеката глицерина струва 1.30лв. за 40мл. В хранителните стоки аромат ванилия сигурно е около 5лв. Ай бъркайте си безникотивнова течност и ме споменавайте с добро.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            kiros написа:
            Въобразява си колежката ти. Аз да съм умрял до сега - няколко пъти се накапвах, два пъти сърбах без да искам и веднъж разлях чист пропилен гликол . Да не споменавам, че повечето течности са на основа растителен глицерин, а той си е чиста хранителна добавка - в аптеката глицерина струва 1.30лв. за 40мл. В хранителните стоки аромат ванилия сигурно е около 5лв. Ай бъркайте си безникотивнова течност и ме споменавайте с добро.
            Опасен е никотинът... който при изпарение се абсорбира в доста малка степен от човешкото тяло. А Женшена... до колкото съм чел точно ароматите за храни не са хич полезни да ги изпаряваш.
            Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
            Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

hood написа:
              jenshen73 написа:
              kiros написа:
              Опасен е никотинът... който при изпарение се абсорбира в доста малка степен от човешкото тяло. А Женшена... до колкото съм чел точно ароматите за храни не са хич полезни да ги изпаряваш.
              Приеми, че не винаги съм буквалист.
              Steliyan's Life!

Коментар

Благодарение на колегата hood и аз съм в играта с изпаряването.За сега съм много доволен,дано и за напред е така.Днес минах и си купих тази течност ,от италианските,10 мл. като за начало с 18 мг. съдържание на никотин.Тези дни като свърши мисля да пробвам течности на Liqua.Някой ако ги е пробвал,да каже стават или не. :P
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                  Благодарение на колегата hood и аз съм в играта с изпаряването.За сега съм много доволен,дано и за напред е така.
                  и аз така. добри са му нещата на колегата.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Какви неща си взехте? Похвалете се де Утре правя седмица на електричката.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                      Какви неща си взехте? Похвалете се де Утре правя седмица на електричката.
                      това и това
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз вече съм с "цифрова" дрога... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Поздравления за решението Какво си взе? Доволен ли си? Пушат ли ти се аналогови?
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                            Поздравления за решението Какво си взе? Доволен ли си? Пушат ли ти се аналогови?
                            Взе си батерия пастру на SMOKTech 900mAh, изпарител на Кангер Т2 + 2 различни по вкус и тип течности. Още му е прясно, но сутринта в 9:00 беше ентусиазиран
                            Steliyan's Life!

Коментар

В момента си стоя пред РС-то и си пафкам "наргилето" (така казвам на електронните цигари) и странното е, че димът излиза така: 1011000111010111001010100101101.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А сега сериозно. От вчера сутринта не съм запалвал аналогова цигара. И не ми липсват. С една, т.е. две думи - доволен съм!
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

jenshen73 написа:
                                nikolce написа:
                                Взе си батерия пастру на SMOKTech 900mAh, изпарител на Кангер Т2 + 2 различни по вкус и тип течности. Още му е прясно, но сутринта в 9:00 беше ентусиазиран
                                и какви парички излиза тва удоволствие?
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X