kiros написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
popara801 написа:Да бе моята е такава от 8лв и се сменя цялата.Издържа месец и нагоре и не променя вкуса,само почва да изпарява по-малко.Аз предпочитам такива да сменям на месец месец и нещо.Иначе сега съм с камел 18-ка (полска течност) и е леко червеникава на цвят.Ама е изгодна.10лв е 60мл.Та въпроса ми е към Женшена.Трябва ли да е безцветна задължително течността?Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
popara801 написа:Да бе моята е такава от 8лв и се сменя цялата.Издържа месец и нагоре и не променя вкуса,само почва да изпарява по-малко.Аз предпочитам такива да сменям на месец месец и нещо.Иначе сега съм с камел 18-ка (полска течност) и е леко червеникава на цвят.Ама е изгодна.10лв е 60мл.Та въпроса ми е към Женшена.Трябва ли да е безцветна задължително течността?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gamma написа:kiros написа:а по какво може да се познае кое е оригинал и кое реплика?в нета има оферти от по 150лв и от 50лв, а на вид са едно към едно!дайте някакви координати на хора които продават оригинални ел.цигариа ако някой знае в плевен дали има магазин с качествени продукти,ще е още по добре.ще ми се нагледно да видя и да се обясни за какво иде реч.поздрави!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Включвам се и аз в темата защото продавам е-цигари.Качествената батерия има защита от късо съединение и е практически неубиваема по електронен път.Когато купувате цигара задължително искате демонстриране на защитата от късо на батерията /пъхате някво желязо във фланеца където се завива картомайзера и натискате копчето/,ако ви откажат излизате си от магазина. Джой имат свестни акумулатори и най насраната електроника която съществува и която гори при първото претоварване по ток.
Коментар
-
nikolce написа:Относно батериите, и защитата от късо, обясниха ми в магазина, да не престягам картомайзера към батерията, защото се късала изолацията. Леко стегнато, да може да се върти без много усилие. 6 месеца гаранция имам за батерията иначе.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:nikolce написа:Относно батериите, и защитата от късо, обясниха ми в магазина, да не престягам картомайзера към батерията, защото се късала изолацията. Леко стегнато, да може да се върти без много усилие. 6 месеца гаранция имам за батерията иначе.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Изпарявам от 10 месеца, като използвам 3 пастру 1000 mAh батерии Ego-T. Най-старата ми батерия е на 10 месеца и все още си работи безпроблемно - издържа около 10 часа. Изпарители съм пробвал всякакви, най ми допадат Kanger dual coil, но нещо ги няма последно време... Течност САМО Dekang - другите са ми гадни. Изпарявам по 50-60 мл/месец, започнах с 11 мг/мл, от месец разреждам до 6 мг/мл. Като цяло съм супер доволен от залъгалката, просто съм нов човек откакто спрях истинските цигари. Въднъж месечно паля нормална цигара, колкото да се уверя че са гадни и че не ми се пушат вече .Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
ilian4o88 написа:Как точно се смесват никотиновата течност и аромата? Колко на колко трябва да е ?Steliyan's Life!
Коментар
-
Страшна работа е това! От 10 дни изпарявам с его Ц ъп + картомайзер на его. Още не съм уцелил правилното сокче, но ще знам, че Деканг никога повечеFIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
Деканг са добри, изпарих едно шишенце. Поне знам че са истински. Сега съм си взел на Flavour Art, едно шишенце лакита (не съм сигурен че така се казваше), и две шишенца шейд, с различни милиграми. Също си взех и батерия 1000mAh USB eGo-C. Това чудо не е паднало от 14:00 от петъка. Още свети бяло като натискам копчето . 650-тката, я дадох на приятелката, която от петъка също е само на е-цигара .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар