Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
Това е проблема, че аз не намирам такива, от които да съм недоволен . За няма и месец съм пробвал: Latakia, Shade (това пък няма човек който да не го харесва), Maxx-Blend (малборо демек), и Black Cherry (Череша). Всичките са добри!
Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
От де пазариш от фотото на Христо Ботев ли?И имат ли големи разфасовки и на кви пари?Аз съм с полски камел 18-ка,ама мноо сладникава ми е и малко тъмна на цвят.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Аз пък ползвам само италианските течности.Засега съм взимал ciggar passion на Flavour Аrt и Tosquana пак на Flavour Art.Някой ако е доволен от други вкусове на флейвъра да препоръча ...
От де пазариш от фотото на Христо Ботев ли?И имат ли големи разфасовки и на кви пари?Аз съм с полски камел 18-ка,ама мноо сладникава ми е и малко тъмна на цвят.
Един познат на майка има магазин за ел. цигари и има и течности и си взимам от него.Магазина му е тук.А ей туй му е сайта да се ориентираш за цени.Има и големи разфасовки.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Колегата сигурно прави моята грешка.Аз в началото като тръгвах да дърпам и вдигах цигарата хоризонтално /все едно отпивам от шише/ ,с цел фитила да е постоянно мокър, и се получаваше тоя ефект.Но пак не успах да се нагълтам,само ми балбукаше и ми навлажняваше леко батерията.Явно при самото дърпане се получава вакум ,и се влива допълнително течност на изпарителя / реотана/ .п.п а по моя въпрос в пв-бг пълна мъгла,там разни защитници на форума веднага увъртяха нещата и край.
В4ера влqзох в едно кафе и там даваха ел.цигари срещу 1 лев да q ползваш докато си пиеш кафето.Опитах и много ми хареса като парвото беше шоколад,а второто уж Марлборо,което ли4но на мен ми миришехе на крака.После не запалих цигара поне 3 4аса,въпреки,4е имах в джоба току що отворена кутиq Вайсрой.Заделил съм нqкой лев и искам най-доброто.Ако нqкой предлага от форума да пише ли4но или да ми се обади на 0899/499627-Георги.Поздрави.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар