Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PREDATORst написа:
    jenshen73 написа:
    nikolce написа:
    Поздравления за решението Какво си взе? Доволен ли си? Пушат ли ти се аналогови?
    Взе си батерия пастру на SMOKTech 900mAh, изпарител на Кангер Т2 + 2 различни по вкус и тип течности. Още му е прясно, но сутринта в 9:00 беше ентусиазиран
    и какви парички излиза тва удоволствие?
    Около 50-тина лева без течностите, предполагам Аз съм от 13-ти след обяд само на "наргилето". За това време съм изпушил две аналогови цигари - едната същият ден, когато започнах електронната, а другата, когато спешно се нуждаех от течност А, и няколко пъти си дръпнах от едни мнооооо яки кубински пурички. :D
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Тая вечер и аз на шега си купих електронна цигара. Излязох от заведението да пуша една цигара, но влязох в съседния денонощен магазин да си купя цигари, но с цигарите си купих и електронна цигара.Цигарата е eGo-C с някакъв голям картомайзер и течност с "вкус" на Ротманс.Цигарата без течността ми излезе на 58.20лв.Само, че пуших повече аналогови цигари отколкото електронната. Електронната я пушиха приятелите ми, а аз отвън мръзнах

Коментар

И аз вече си имам смукалка!от обяд цигара не съм палил ше видим до кога :D
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

Вече почти месец не съм опитвал аналогова цигара,а стана така че с едно пълнене карам 3 дена а с едно зарейдане на батерията два дена за пари е много по добре,просто няма какво да говорим...В интерес на истината не ми липсват цигарите,но и електронната взе да не ми трябва много....
          [quote][code][list]

Коментар

Doosdead написа:
            Вече почти месец не съм опитвал аналогова цигара,а стана така че с едно пълнене карам 3 дена а с едно зарейдане на батерията два дена за пари е много по добре,просто няма какво да говорим...В интерес на истината не ми липсват цигарите,но и електронната взе да не ми трябва много....
            Хехе, понаситил си се с никотина. Споко, ако пребориш навика ще я продадеш на някой в нужда...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ами не знам дали съм се понаситил.Малко съм болнав може и заради това да не ми се пуши толкова,но определено знам че няма да опитам аналогова цигара....
              [quote][code][list]

Коментар

За 3 дни изпарих 1,3 мл, а копчето още си свети бяло. Днес ходих на китайска кръчма - голям кеф - хапваш, пийваш, лафчето върви, "пушиш" "дигиталката" и се наслаждаваш на живота! А някои излизаха на дъжда да пушат "аналоговки"...
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

В момента сте минали от едни л...а на други. Според мен вторите са по смрадливи. Толкова ли не можете да спрете.

Коментар

chaveto написа:
                    В момента сте минали от едни л...а на други. Според мен вторите са по смрадливи. Толкова ли не можете да спрете.
                    Въпроса е не дали можем, а дали искаме.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                      chaveto написа:
                      Въпроса е не дали можем, а дали искаме.
                      Отговора е, че не можете да си позволите Затова не се правете, че можете, но не искате

Коментар

аз да попитам всички течности ли са сладникави или само моя късмет е такъв?
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Повечето сладнеят, да. Каква е течността все пак?От тези които съм пробвал, Латакиа на FlavourArt, Парламент на Деканг и чистият тютюн на Иновейшън, не са сладки. Последната не я препоръчвам, то нищо тяхно не препоръчвам, уж полски Инавера, па ги бъркат тук.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

нещо като "L&A vape" - аромат марлборо, т.е. никакъв. ама аз се опитвам да пуша електронна поне от три години и всичките, които съм си поръчвал, бяха такива сладникави. ще пробвам парламента на деканг. мерси!още един въпрос: трябва ли да сменя изпарителя, ако сменя аромата или сам ще си изветрее за ден-два?
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ако изпарителя, е сменяем, демек главата вътре е с фитили, няма какво да го сменяш. Аз при смяна на течността, само попивам с хартия останалото по фитилите от старата течност. Карта го мия под чешмата, подсушавам пак с хартия хубаво. Продухвам централният отвор, монтирам главата (изпарителя), сипвам новата течност, и това е. Това нали, да не се смесват двата вкуса, иначе просто доливам.Самата глава иначе, според зависи, ама изкарва поне месец. Аз моята я смених след 50мл изпарени през нея, ама то аз си бях виновен, защото скъсах фитилите. Много нежно трябва да се борави с тях, само с леко докосване на хартията, колкото да попие. Не да се дърпат, и пречупват. Че се късат...
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

ясно, благодаря за изчерпателния отговор!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X