Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на електронни цигари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolce написа:
    В смисъл? Зареждаш до край, докато се зареди. Час, час и нещо. Нали са Li-ion тези батерии, не се влияят от часовете на първото зареждане като старите NiMH.
    На някои места споменават първото зареждане да е 12 -14 часа ,а следващите докато се зареди.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nikolce написа:
      В смисъл? Зареждаш до край, докато се зареди. Час, час и нещо. Нали са Li-ion тези батерии, не се влияят от часовете на първото зареждане като старите NiMH.
      Ако батерията е пастру USB зарядното я ограничава на 220mAh. Ако е с горно зареждане - 450mAh. Чрез елементарна математика 1000mAh с едното зарядно се зарежда за 5 часа, а с другото за 2.5ч. Разбираем ли съм???
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

В моя случая е 1100мА батерията , с горно зарядно на 420мА ,та да очаквам поне 3 часа заряд на батерията.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Минаха повече от 20 дена от как момата е на електрона цигара и посъбрах впечатления от първа ръка.Та да раздвижа малко темата.Относно комплектите които закупих.Батериите се държат повече от прилично.С първият заряд изкара седмица,като постепенно намаля силата на удара и пушека.Държахме я до пълен разряд.Оптималният и заряд е 3 дена.След това започва да се усеща намаляне на силата на удара и изпаряването.Друг недостатък на батерията е ,че не индикира когато е заредена.Лампичката на зарядното остава да свети червена ,дори и след 10 часа на заряд. Картомайзера C5 със сменяема глава се оказа неудачен.Проблеми със течове и оливане нямаше,но беше доста "отпушен" и при дърпане имаше голяма пропускливост и слаб дим. Смених го с Vision eGo CE4 неразглобяем ,но той е доста по "затапен" и при него дима и удара в гърлото са с огромна разлика. Течността с която се ползва е на Dekang Silver DK-4 (RY4) с 18мг никотин и основа VG . Течността Шаде на ФА така и не я намерих в Бургас. Като цяло до момента съм доволен от покупката.Към момента момата е намалила цигарите до 2-3 бройки със сутрешното кафе.Тя пък е доволна ,че за пръв път от 3 години може да пуши в колата.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Момчета пробвах българските течности в части вирджиния и сам адски доволен много добри са......3 месеца вече не сам опитвал аналогова цигарка.......
            [quote][code][list]

Коментар

Аз пък покрай празниците си изпуснах eл.цигарата и тя се счупи.Взех си пак същата,ама 1-2 седмици на аналогови цигари и сега съм и на двете - ел.цигара + аналогови ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Doosdead написа:
                Момчета пробвах българските течности в части вирджиния и сам адски доволен много добри са......3 месеца вече не сам опитвал аналогова цигарка.......
                Какви са тия течности?Някой линк да ги разгледаме?Цените им как са?ПП.Намерих едни в нета L&A Vape ,но цената им е дори по висока от на Деканг ,а имат и малък асортимент.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега L&A са точно течностите правят се в Пловдив и са със всичките сертификати.Имат развасовки 30мл и ти идват доста изгодно....
                  [quote][code][list]

Коментар

Doosdead написа:
                    Колега L&A са точно течностите правят се в Пловдив и са със всичките сертификати.Имат развасовки 30мл и ти идват доста изгодно....
                    В сайта им има цена от 17 лв за 30мл. На Нангсен 30 мл за от 14 до 17 лв. Не можах никъде да видя в нета сертификат на L&A течностите. Нещо са ми съмнителни.Да не се бъркат при цар Киро? Предпочитам доказаните на пазара ,пред нашенските такива, Четох и разни форуми и там инфото е доста оскъдно.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е , Flavour art не са ли най добрите? Още не съм ги пробвал но като чета отзиви тях ги хвалят най- много.Пробвах на Деканг - или не улучих аромата(BigBend) или наистина са доста зле.Сега пуша една течност от 3.50лв/10мл. МБ (http://eftini.com/nikotinova-technos...1121_2258_2259) и ми допада но съм се навил да пробвам това прословуто Shade най-накрая Иначе за 2 месеца имам изпушени 6 бр. аналогови цигари за което съм много доволен.
                      ----------------------------------------------------------------------------
                      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Подарявам почти пълна тубичка Давидофф 11мг. на Хангсен. Момата твърдо си е харесала Декангската течност и тази остава излишна. Ако някой колега от Бургас проявява интерес да ми драсне едно ЛС.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вчера пробвах шаде на Иновейшън. Полски ,а в сайта им ги водят италиански. Така да удря на захарен памук.... Оригинала и тя ли е с такъв аромат?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги,аз пък продавам ей туй нЯщУ,че мойта булка не хареса дизайна,защото беше изненада за РД-то и.Купена е от Женшен-а.Знам че си има раздел,но пък и самата тема е за ел. цигаритеБатерия, 900mAh, inox, SMOK, pass-through - 39лв.Картомайзер Т2, прозрачен - 10лв.Резервна намотка Т2 - 3лв.Течност FeelLife, 11mg никотин, Малборо - 9лв Снимки утре,че батерията на фотото се оказа леко изтощена

Коментар

Dilyan-Z написа:
                              Колеги,аз пък продавам ей туй нЯщУ,че мойта булка не хареса дизайна,защото беше изненада за РД-то и.Купена е от Женшен-а.Знам че си има раздел,но пък и самата тема е за ел. цигаритеБатерия, 900mAh, inox, SMOK, pass-through - 39лв.Картомайзер Т2, прозрачен - 10лв.Резервна намотка Т2 - 3лв.Течност FeelLife, 11mg никотин, Малборо - 9лв Снимки утре,че батерията на фотото се оказа леко изтощена
                              Казах - върни ги. Надявам се да имам човек тия дни от Бургас за Варна.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Здравейте,и аз да се похваля с придобивката eGo-C upgrade,взех си някаква евтина дето прилича на истинска цигара и като дръпнеш отпред светва червено.Не останах очарован,засища,но пак търся аналогова цигара.Сега с его-то не ми се пуши друга,като че ли ми е по-добре с електронната.
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X