gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на електронни цигари
Collapse
X
-
gamma написа:krasio_79bs написа:Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с Женшена
Коментар
-
gamma написа:krasio_79bs написа:Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с ЖеншенаПрикачени файловеFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Кой говори за комплекти тук? От пушком-а батерия Smoktech passtrough 900mah + SmokTech Re-Dux V2 излиза 47лв.В PV-BG, USB 1000mAh Joyetech eGo-C + Kanger T2 CC ти е 50лв. Всичко е проверено и с 6 месеца гаранция.Все пак всеки си прави сметката. Който го устройва две "цигари" в лъскава кутийка (не визирам твоите) за 35лв. да им се радва. Аз не съм толкова тъпAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Мен пък ми писна да ми обясняват кое е менте, и кое не е. И да, това на първата снимка е ментак също. Цената на оригинален комплект "джой", няма как да е 40-50 лева. Първо, защото самите те не ги продават на толкова. И второ, защото задължават дистрибуторите си по света, да продават на определени цени, за да няма отлив на пазара от едно място на друго. Те затова ще започнат да слагат и серийни номера на всяка една опаковка. Отваряш сайта, регистрираш кода. Както с лаптопите примерно.Друг е въпроса кой ще даде 140 пари за комплект с АТОМАЙЗЕР . Като вече всичко живо движи с картомайзери. Нещо което "джой" не предлага, и не продава. Така че комплекта който Краси е показал, е менте.И защо да дава 40-50 лева за комплект менте, като може да си вземе оригинална батерия за 35-40 лева с гаранция (това е другата разлика между оригинала и ментето, гаранцията), и един картомайзер за 10 лева.
Коментар
-
nikolce написа:Мен пък ми писна да ми обясняват кое е менте, и кое не е. И да, това на първата снимка е ментак също. Цената на оригинален комплект "джой", няма как да е 40-50 лева. Първо, защото самите те не ги продават на толкова. И второ, защото задължават дистрибуторите си по света, да продават на определени цени, за да няма отлив на пазара от едно място на друго. Те затова ще започнат да слагат и серийни номера на всяка една опаковка. Отваряш сайта, регистрираш кода. Както с лаптопите примерно.Друг е въпроса кой ще даде 140 пари за комплект с АТОМАЙЗЕР . Като вече всичко живо движи с картомайзери. Нещо което "джой" не предлага, и не продава. Така че комплекта който Краси е показал, е менте.И защо да дава 40-50 лева за комплект менте, като може да си вземе оригинална батерия за 35-40 лева с гаранция (това е другата разлика между оригинала и ментето, гаранцията), и един картомайзер за 10 лева.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Краси вземай спокойно.Тия еднократните са по 5 лв в нета и са за около месец.Дето се казва кво им плащаш.Аз си вземам всеки месец по един и си изпарявам перфектно.За батерията и вземи 650милиампера според мен.По-къса е и е по-стилна.Стига ми за 2 дни без заряд,а аз си смуча стабилно.Въпреки това си я зареждам всяка вечер преди да си легна я включвам и сутрин си я нападам.Има гаранция 6 месеца,а аз вече си я пуша над 8 месеца.Успех и дано свикне Миленка с електронния кавал както се изразява един колега. Вземи си и ти една без никотинова течност и си кадете на воля.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Oт горните 2 снимки мога да кажа че първият комплект е менте а втория аз продавам за 140 лева.В България има 2 форума и магазина за електронни цигари/ и 1 прохождащ/ които съществуват повече от 2 години.e-pushcom.net е този чийто представител съм аз,вторият е pv.bg .Ние поне знаем какво продаваме и държим на клиентите си, и когато всички които се хвърлиха в този бизнес с цел бърза печалба фалират ще останем пак само ние които започнахме преди 4 години да популяризираме ел.цигарите.Ментета има много ,има даже и такива които работят добре но 90 процента от евтините боклуци EGO -Ц,Ю ,Я и подобни са способни да разочароват всеки от тази иначе добра алтернатива на тютюнопушенето.
Коментар
-
popara801 написа:Вземи си и ти една без никотинова течност и си кадете на воля.
Коментар
-
gamma написа:krasio_79bs написа:Консултирах се за някои подробности от темата и няколко ЛС с ЖеншенаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
krasio_79bs написа:Някой колега от тютюнджиите усеща ли промяна след замяна с ел. цигара.Имам предвид промяна на вкуса в устата,смяна на дъха,мирис на кожата,сутришната кашлица и другите подобни негативи от тютюна.Изчезват ли след време или не усещате такива промени ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар