Колеги, наскоро сменях дограмата. Сложих такива цвят тъмен кестен. Имам и бели външни щори, които не мислех да ползвам, но УВИ парите не стигнаха за нови в цвета на дограмата. Дайте някакви идеи как да сменя цвета на щорите.Трябва ми може и по-нестандартно мислене, че не мога да сложа бели щори на тъмна дограма.Щорите са от ПВЦ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на ПВЦ щори
Collapse
X
-
Можеш да пробваш с някаква боя или лак на спрей. Най добре с лак. Може и с лазурен лак с четка - 2-3 ръце. Ще се обели, ама там където се търка и то за година две. Иначе - само нови.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колега спрей боя но първо взимаш спрей грунд нанасяш го на 1 ва ръка и отгоре спрей боята и ще издържи доста време но задължително използвай грунда .ето подходящ грунд - http://avtoboi.com/product.php?ProductID=165----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Re: Боядисване на ПВЦ щори
lametobg написа:Колеги, наскоро сменях дограмата. Сложих такива цвят тъмен кестен. Имам и бели външни щори, които не мислех да ползвам, но УВИ парите не стигнаха за нови в цвета на дограмата. Дайте някакви идеи как да сменя цвета на щорите.Трябва ми може и по-нестандартно мислене, че не мога да сложа бели щори на тъмна дограма.Щорите са от ПВЦFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Я най-добре си остави щорите бели и не се занимавай с излишни главоболия Ще те дразни седмица - две пък ще им свикнеш"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Само смяна или въобще не ги слагай.Фолиото ще падне дори да е правено на машина,същото е и с боята,ще падне ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:същото е и с боята,ще падне ...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Princo написа:същото е и с боята,ще падне ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар