Ми дай го, Оги.Ще пробвам двама-трима и където ми хареса най-много - там ще остана.®
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да продава мед?
Collapse
X
-
Малко инфо за меда,рапица захаросва се най бърже до седмица от ваденето от кошера става като свинска мас,акацията захаросва най бавно между година година и половина колкото е по светъл е по чист зависи от района,липата захаросва до 5-6 месеца цвета е по тъмен от олио,билковия е най тъмен кафеникав цвят бърже захаросва 2-3 месеца,с мановия мед не съм запознат много защото по нашия край почти няма условия за него този мед се вади от Бургас надолу,меда най бърже кристализира(захаросва)между 12-15 градуса.Дано съм бил полезен и да съм го написал ясно.пунто 1,7тд
Коментар
-
Аз не знам защо нямаш доверие на хората по пазарите. Голяма част от тях са производители и са постоянни, стоят си на сергиите от както се помня. А ако много държиш да си 101 % сигурна в произхода и качествата на меда, периодично има дни, в които производители на мед, които си имат съответните сертификати за качество, правят изложения и изкарват продукцията си в центъра на големите градове. Виждал съм такива изложения и в Пловдив, и в Пазарджик, сигурно навсякъде ги има. От тези изложения можеш да си купиш мед с гарантирано качество, а и да се снабдиш с визитки на колкото си искаш истински медари.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Цените са в зависимот от меда и разфасовката мисля последния път като вземах акациа и рапица /много интересен мед защото рапицата се взахарява а липата не и стойна слоеве/ бурканче от 330мл. беше 3лв. а големите буркани от Липа и слънчоглед бяха по 6-8лв.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Най-трудното е да отсееш качественото от некачественото, така е.Аз си взимам мед от приятел, пчелар, занимаващ се само с това. Гарантирано качествен.Даже ще взема и за децата на един приятел, да му занеса като идвам в София.
Коментар
-
Пчелите сами си казват къде са били за мед Irka, ако искаш мога ад ти дам на ЛС телефона на тъста ми. меда му е 100% каквото са дали пчелите, а това го знам, защото аз го вадя Само че не го продавам, той се занимава с това"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Тази година билков мед няма дълга суша,всички медоносни треви изгоряха,липата даде по добра реколта от миналата година,захарта която е дадена на пчелите те почти я изядоха защото нямаше принос от полето,колеги пчелари които познавам се оплакват че кошерите им нямат достатъчно мед за зимата.пунто 1,7тд
Коментар
-
Благодаря на всички колеги, които се отзоваха. Получих доста предложения. Ще се възползвам от някои.За мен от значение е цената - налага се да избера тези оферти, които са на 8лв.Също така ми е важно човекът да е от София или поне меда да го взема оттук, а не да пътувам донякъде или да плащам за Еконт.П.С.Synthy и Миро - кажете ми все пак някаква цена, за да знам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар