Колеги, да знаете някой от форума да продава мед, ама домашен? Искам да купя за децата и да съм сигурна, че наистина е чист мед, а не 80-90% захар. Нещо, на тези по пазарите им нямам доверие.Знам, че се прави тест за чистотата с химически молив, ама ся не върви да тръгна по пазарите и да бърникам на хората по бурканите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да продава мед?
Collapse
X
-
xaerial написа:Микс е - от разни билки, слънчоглед и каквото там папат пчелите Мога да попитам баща ми за подробности."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:xaerial написа:Микс е - от разни билки, слънчоглед и каквото там папат пчелите Мога да попитам баща ми за подробности.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Irka написа:Е да, то не пречи да проверя. А какъв е медът? От какви билки?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да де, аз някои неща за характеристиките на качествения мед ги знам. Но все пак не съм специалист, за да го разпозная на "прима виста".Викаш, мога да им се доверя на ония? А как са цените?Ще пробвам и на колегата меда и ще видя кой е по-хубав."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар