Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това??? Комютърен въпрос
Collapse
X
-
Какво е това??? Комютърен въпрос
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:infineon написа:А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:jenshen73 написа:infineon написа:А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.Steliyan's Life!
Коментар
-
Предварително се извинявам за Off-a.Да са таковам у таковата: отворих снимката и цъкам на canцel и пустото неще дасе затвори и неще.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Предварително се извинявам за Off-a.Да са таковам у таковата: отворих снимката и цъкам на canцel и пустото неще дасе затвори и неще.Steliyan's Life!
Коментар
-
infineon написа:А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:infineon написа:А защо е там и е в режим на сървис?Открих го като разглеждах активните процеси.Не ми дава да я спра и в рековъри е настроено ако сървиса е спрял да го рестартира и след това да рестартира компютъра.
Коментар
-
Като Ви гледам все специалисти компютърни тука, я един от вас да си вдигне ръката по желание да ми преинсталира компа че нещо ми забива като си играя на МОНА пише ми нещо график процес ала бала и П.М. и угасва а след малко си светва. пп Е*@$и как съм го написал, чак аз не се разбирам като се четаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз ползвам VNC. Програмата е много подобна на RA-то. Има viewer i server. Връзваш се по IP с предварително сетната парола и си ти Банков МОХА-та Медал оф Хонър ли беше?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Аз ползвам VNC. Програмата е много подобна на RA-то. Има viewer i server. Връзваш се по IP със предварително сетната парола и си ти Банков МОХА-та Медал оф Хонър ли беше?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар