Е много гориво ще спестиш от едни фарове Колега тук не става въпрос за пестене на каквото и да е било.След близо 40 години зад волана имам толкова много наблюдение за карането по пътищата така че едни запалени фарове само че е 15 септември е вятър работа.Когато караш извън града и някой ти присветне че има КАТ нали виждаш как всички след теб се наредят като мъниста и карат бавно докато минат патрула и после ела та гледай каква кошия настава след като го минат. Газ до дупка свиркане викане и отнисат пушилката. Вчерашното палене на фаровете беше същото . Значи на 15 септември ще караме с запалени фарове по бавно ще даваме предимство на децата но от днеска 16 давай пак както си знаем. Не не съм съгласен така .За мен няма 1ви юни няма 15 септември. За мен има 365 дни в годината които по нищо не се отличават един от друг и всеки ден трябва да се кара така както го изисква закона и правилника за движение по пътищата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безобразие...
Collapse
X
-
icerain
Въпроса беше именно в това, да се покаже, че много от шофьорите имат желание да се оправят нещата по пътищата на България, че поне на този ден ще карат с мисъл за децата, това символизираха фаровете, нищо повече и нищо по - малко
Коментар
-
Re: Безобразие...
Abarth. написа:Пичове днеска на 15 септември уж трябваше да се кара на фарове И какво 1/10 от колите караха на фарове..... и за какво да спестят някви 1-2 стотинкиFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
коцев написа:Е много гориво ще спещиш от едни фарове Колега тук не става въпрос за пестене на каквото и да е било.След близо 40 години зад волана имам толкова много наблюдение за карането по пътищата така че едни запалени фарове само че е 15 септември е вятър работа.Когато караш извън града и някой ти присветне че има КАТ нали виждаш как всички след теб се наредят като мъниста и карат бавно докато минат патрула и после ела та гледай каква кошия настава след като го минат. Газ до дупка свиркане викане и отнисат пушилката. Вчерашното палене на фаровете беше същото . Значи на 15 септември ще караме с запалени фарове по бавно ще даваме предимство на децата но от днеска 16 давай пак както си знаем. Не не съм съгласен така .За мен няма 1ви юни няма 15 септември. За мен има 365 дни в годината които по нищо не се отличават един от друг и всеки ден трябва да се кара така както го изисква закона и правилника за движение по пътищата.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
коцев написа:Днеска около училищата в Ловеч / а предполагам навсякъде в страната / беше невъзможно да се движи човек от спрели коли.Каква е тая мания родителите задължително трябваше с колата да си закарат децата и така наспряха колите си по тротоарите че пешеходец едвам можеше да премине.Времето беше чудесно няма дъжд не е студено .Вместо да си заведат децата пеша и да им обяснят нагледно къде и как да преминават то точно обратното окупираха училищата с коли и ела та гледай какво чудо беше.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар