Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безобразие...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е много гориво ще спестиш от едни фарове Колега тук не става въпрос за пестене на каквото и да е било.След близо 40 години зад волана имам толкова много наблюдение за карането по пътищата така че едни запалени фарове само че е 15 септември е вятър работа.Когато караш извън града и някой ти присветне че има КАТ нали виждаш как всички след теб се наредят като мъниста и карат бавно докато минат патрула и после ела та гледай каква кошия настава след като го минат. Газ до дупка свиркане викане и отнисат пушилката. Вчерашното палене на фаровете беше същото . Значи на 15 септември ще караме с запалени фарове по бавно ще даваме предимство на децата но от днеска 16 давай пак както си знаем. Не не съм съгласен така .За мен няма 1ви юни няма 15 септември. За мен има 365 дни в годината които по нищо не се отличават един от друг и всеки ден трябва да се кара така както го изисква закона и правилника за движение по пътищата.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Въпроса беше именно в това, да се покаже, че много от шофьорите имат желание да се оправят нещата по пътищата на България, че поне на този ден ще карат с мисъл за децата, това символизираха фаровете, нищо повече и нищо по - малко

Коментар

Re: Безобразие...

Abarth. написа:
        Пичове днеска на 15 септември уж трябваше да се кара на фарове И какво 1/10 от колите караха на фарове..... и за какво да спестят някви 1-2 стотинки
        То и аз не карах на фарове, по простата причина, че *изобщо* не се сетих, че е 15-ти септември.Когато излезнах с колата имаше силно слънце и за това останах без фарове, тъй като полза от тях няма, *иначе* през цялата година (и през деня) си карам на фарове, ако на вън няма силно слънце, което да обезмисля напълно пускането на фаровете.. така, че както каза колегата Коцев - за мен няма 15-ти, няма 1-ви... 365 дена в година има ли условия - пускам фаровете!П.С. Изобщо не ми е за стотинките или крушките, които могат да изгорят - пускам ги винаги, когато би имало полза от тях (облачно, мрачно или просто когато няма слънце, което непосредствено да свети).
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

коцев написа:
          Е много гориво ще спещиш от едни фарове Колега тук не става въпрос за пестене на каквото и да е било.След близо 40 години зад волана имам толкова много наблюдение за карането по пътищата така че едни запалени фарове само че е 15 септември е вятър работа.Когато караш извън града и някой ти присветне че има КАТ нали виждаш как всички след теб се наредят като мъниста и карат бавно докато минат патрула и после ела та гледай каква кошия настава след като го минат. Газ до дупка свиркане викане и отнисат пушилката. Вчерашното палене на фаровете беше същото . Значи на 15 септември ще караме с запалени фарове по бавно ще даваме предимство на децата но от днеска 16 давай пак както си знаем. Не не съм съгласен така .За мен няма 1ви юни няма 15 септември. За мен има 365 дни в годината които по нищо не се отличават един от друг и всеки ден трябва да се кара така както го изисква закона и правилника за движение по пътищата.
          Трябваше поне да покажем уважение към децата...иначе аз през цялата година карам на фарове
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

коцев написа:
            Днеска около училищата в Ловеч / а предполагам навсякъде в страната / беше невъзможно да се движи човек от спрели коли.Каква е тая мания родителите задължително трябваше с колата да си закарат децата и така наспряха колите си по тротоарите че пешеходец едвам можеше да премине.Времето беше чудесно няма дъжд не е студено .Вместо да си заведат децата пеша и да им обяснят нагледно къде и как да преминават то точно обратното окупираха училищата с коли и ела та гледай какво чудо беше.
            Има едно начално училище в Пловдив - по баровско. Работя на близо и всеки ден по обяд когато се взимат дицата е ужас. Родители, лични шофьори, и т.н. с огромни машини, от тия над 30 000 евро спират навсякъде. Просто са уникални. А вчера за тържеството в училището беше ама... Като чели идеята беше всеки да се изфука с новия си автомобил, нещо като на абитюрентска-форсиране и т.н.
            Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Working...
            X