Пичове днеска на 15 септември уж трябваше да се кара на фарове И какво 1/10 от колите караха на фарове..... и за какво да спестят някви 1-2 стотинки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безобразие...
Collapse
X
-
icerain
Коментар
-
Момчета и какво щеше да стане ако днеска всички караха с запалени фарове ???Нищо. Запалените фарове не решават въпроса .След две седмици от 1ви октомври вече ще сме задължени да караме на фарове.Много ме е било яд на такива еднодневни мероприятия и уж се върши някаква дейност.Пазенето на децата пък и на възрастните не е само еднодневна кампания.Просто КАТ трябва да си влезе в ролята има си закон има си и правилник и това трябва да се изпълнява от всички.Днеска около училищата в Ловеч / а предполагам навсякъде в страната / беше невъзможно да се движи човек от спрели коли.Каква е тая мания родителите задължително трябваше с колата да си закарат децата и така наспряха колите си по тротоарите че пешеходец едвам можеше да премине.Времето беше чудесно няма дъжд не е студено .Вместо да си заведат децата пеша и да им обяснят нагледно къде и как да преминават то точно обратното окупираха училищата с коли и ела та гледай какво чудо беше.Между другото вчера ходих на София в квартал Овча Купел и като гледам на какъв сте тормоз това софиянците просто сте за съжаление..И вие ако мислите че живеете нормално на тоя шум на тоя пушилек от газове здраве му кажи.
Коментар
-
Аз останах със сравнително добри впечатления от пловдивските шофери Да речем, че половината бяха СОЛИДАРНИ, именно в това се крие идеята на масовката, а обикновено участващите в нея, се сещат за децата и през останалото време ПП- иначе движението си беше отвратително както обикновено, със селяниите и циганиите! На мене ми стига колегата отсреща да ми махне благодарно, че съм го пуснал, а пука ми че, зад мене бековете свиркат Днешната "акция" ми напомни, че е крайно бреме да си сложа "пискун", че съм си забравил фаровете - 4 пъти днес Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Добре, че е навикът да си погледнеш каруцата, като се поотдалечиш
Коментар
-
Аз днес бях командировка в Благоевград и там май само ние бяхме с запалени фарове иначе днес за 1-ви път откакто ходим там (цяло лято за по няколко дни командировки) имаше задръстване из центъра или по-точно оттам откъдето минавахме ние.Обикновенно почти няма коли....но нито една не видях с запалени фарове....наистина фаровете не са най-важното но аз поне го отдавам като някакъв вид ако не друго то поне уважение към децата.То е ясно че ни е ежедневна грижа да ги пазим доколкото можем.Наскоро тук имаше една темичка че тъмните коли не се виждат толкова лесно при по-шарено време така да се изразя и тъй като моето Типо е тъмно сив металик експериментирах и наистина доста по-малко ме засичат и определено хората ме виждат когато карам на фарове и само при слънчево време ги гася.....макар че напоследък наблюдавам една тенденция така наричаните гъзари да карат на дълги през деня и незнам за вас но лично мен това доста ме дразни...Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Ами да то кажи речи наистина там няма път....само останки от някъква настилка.Сутринта като пътувахме даже се разминахме с една цистерна от тези старите която пръскаше вода по чакъла за да не се вдига толкова прахоляк ама не помагаше особено да ти кажа честно Тогава е удобно да те попитам тук в София как е било положението с фаровете понеже аз от 7 до 21 бях все в Благоевград Направи ми впечатление че беше доста движението в посока към Благоевград вечерта като се прибирахме....едни доста дълги колони от коли и то доста плътни пък се движеха прилично.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Ами да то кажи речи наистина там няма път....само останки от някъква настилка.Сутринта като пътувахме даже се разминахме с една цистерна от тези старите която пръскаше вода по чакъла за да не се вдига толкова прахоляк ама не помагаше особено да ти кажа честно Тогава е удобно да те попитам тук в София как е било положението с фаровете понеже аз от 7 до 21 бях все в Благоевград Направи ми впечатление че беше доста движението в посока към Благоевград вечерта като се прибирахме....едни доста дълги колони от коли и то доста плътни пък се движеха прилично.
Коментар
-
az moit farove na puntoto izobshto ne gi gasq kato mahna klu4a i te spirat. postoqnno sam na farove 4e pone da mogat da me vijdat otdale4e kato idvam И още веднъж... Колега в този форум пишем само на КИРИЛИЦА! По удобно е за всички, пък и сме Българи, нали? Поздрави kiro_of_the_dayПРОДАВАМ ФИАТ БРАВА НА ЧАСТИ!!!!! тел: 0878807692 по всяко време
Коментар
-
Да те виждат като прелиташ по-точно Аз принципно си ги гася с единствената цел да не ми изгарят фасонките на габаритите което си е проблем при типо открай време ама то по тази логика колата да си седи в магазина че да си е вечно нова.Мисълта ми е че когато е хубаво времето и няма повод наистина няма смисъл да се кара на фарове макар че не съм пробвал дали е излишно.Дамо това поне е хубаво на италианските автомобили че махаш ключа и всичко гасне и ги няма тези моменти като при немските например че ако оставиш незнам си как лостчето за мигачите пали някой си габарит или както е при по-дъртите Форд-ове да си остават да си светят фаровете (колко пъти се е случвало на бус-а и аз не помня вече).Някъде дори бях чел отдавна още че понеже по европа било прието вече да си караш все на фарове щали да ги правят да не могат изобщо да се гасят ръчно за колите произведени за вътрешните пазари което от една страна е хитро защото имаш едно копче по-малко ама от друга си е простотия или може би аз така си мисля защото още живея с мисълта за съветския автсервиз пред блока с главен монтьор аз а и Типо-то ми е достатъчно опростено за да го позволява безпроблемно.Ама се надявам да ми мине с времетоFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
коцев написа:Момчета и какво щеше да стане ако днеска всички караха с запалени фарове ???Нищо. Запалените фарове не решават въпроса .След две седмици от 1ви октомври вече ще сме задължени да караме на фарове.Много ме е било яд на такива еднодневни мероприятия и уж се върши някаква дейност.Пазенето на децата пък и на възрастните не е само еднодневна кампания.Просто КАТ трябва да си влезе в ролята има си закон има си и правилник и това трябва да се изпълнява от всички.Днеска около училищата в Ловеч / а предполагам навсякъде в страната / беше невъзможно да се движи човек от спрели коли.Каква е тая мания родителите задължително трябваше с колата да си закарат децата и така наспряха колите си по тротоарите че пешеходец едвам можеше да премине.Времето беше чудесно няма дъжд не е студено .Вместо да си заведат децата пеша и да им обяснят нагледно къде и как да преминават то точно обратното окупираха училищата с коли и ела та гледай какво чудо беше.Между другото вчера ходих на София в квартал Овча Купел и като гледам на какъв сте тормоз това софиянците просто сте за съжаление..И вие ако мислите че живеете нормално на тоя шум на тоя пушилек от газове здраве му кажи.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар