според ГТП-тата на немците, трудно е да се намери по-ненадеждна кола от Стило-то.Източник е - TÜV Report 2011.http://www.toyota.pl/Images/tuv_rapo...06-1120584.pdf
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Stilo според TUV статистиката
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Информация от извораНаистина е в дъното на класациите в категории от 4 до 5 и от 6 до 7 годишни автомобили.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
u_bo
Stefanaki написа:Информация от извораНаистина е в дъното на класациите в категории от 4 до 5 и от 6 до 7 годишни автомобили.
Коментар
-
idrltd написа:абе остави ги тия измислени класации, дето само тойота и голфу е на първо място, аз пък си се кефя на "ненадежния" СтилакAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ogi28b написа:Абе тея умрЕха от яд, че Бравото мина 100’000 км без дефект и сега наваксват.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Е какви сте значи....Ако класацията покзваше че стилото е номер 1 щеще да има ... ууааа видите ли стилото е най добрата кола.Показха ви хората негативен резултат и веднага класацията не струвала, измислена била, каталясали тойоти и съединители на голфове взеха да се споменават.Че може да си вземеш грохнала тойота никой не отрича, ама шанса да вземеш грохнало стило е 100 пъти по голям.Няма какво да го отричаме. Проблемна кола си е стилото.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да за това в сервиза на Тойота повечето коли са ударени отпред щото са толкова надеждниДори са ги сложили в задния двор да не се виждат .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mr_none написа:Някой да се учудва? Стилото си е проблемно. А и нека погледнем колко теми има за проблеми със Стило.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Абе не е така работата. Аз ако имам чисто нова кола и след 300К км. ще е като нова. Ако баща ми си купи след 30К ще е гробница :DВсичко си е до човека. Сега, примерно, всички знаем, че 1.4 12V е по-калпав от 1.6 16V. При еднакви условия.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар