Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой беше ли на концерта на Цеца вчера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че всеки може да слуша каквато иска музика е така, обаче е факт, че 80% от чалгарите са умствено ограничени индивиди, има и изключения разбира се, които все още не съм срещнал, дано някой ден и това се случи ...На последния концерт на Пайнер в Благоевград, по улиците имаше такива хора, каквито не съм си и представял, че ще вида ... беше като КОЛЕДА за тях ... отделно, че няколко от тях отнесоха 1000 псувни от мен, щото пресичат като кон с капаци, вместо да има едно на ум като пресича и да се огледа преди това, дебилното си мисли, че трябва аз да го пазя ... 5 пъти набивах спирачки на 5 кръстовища и 5 пъти автомобили зад мен щяха да ми се качат на покрива на колата ... и после кво, пак шофьора виновен щото дебилния чалга мозък не може да се сети да се огледа ... Това за да ми се случи на 5 кръстовища в един и същи ден и все с хора тръгнали на чалга концерт, при положение, че през другото ми време на шофиране почти не е било, си правя извод, че тея хора са ограничени ...Друго, което видях вчера, BMW 7, чудесна кола разбира се, минава покрай мен и от вътре познайте кво дъни - АЗИС (колоните разбира се пърдат, щото индивида дето го караше няма мозък да осмисли, че така музика не се слуша) ... немецо, ако беше видел какво правят с колата му в България, щеше да забрани вноса на BMW за България със закон ...Основно нещо е и това, че всички чалга изпълнителки са с коефициент на интелигентност 0, такъв човек за да ти е идол какво може да говори това за теб?И още безброй примери, които нямам време да описвам ... дори не искам да се сещам и за вчерашното предаване на Слави, дето "сладката" АЗИС провеждаше поредната си педерастка PR акция ...Сега сигурно много чалгари ще ми се разсърдят, но като дойде деня, в който нещата, които описах се променят или когато в култов американски филм или в MTV чуя Деси Слава, ще си променя мнението и аз ... Колегата по-горе го е казал, кой каквото иска да слуша ... така и мнението ми може да бъде каквото си искам ...

Коментар

на концера бих отишъл само да й видя циц*те по-отблизо

Коментар

За концерта на цИца Величкович ли става дума ? Тва за индивидите го подкрепям с 2 ръце. Имаше такива ексемпляри ... без коментар. Първия човек е бил по "човек" от тях Иначе за чалгата кво да ви кажа. Не зависи от това кой каква музика слуша умственото му състояние. Ако от това зависеше, тия дето слушат т.нар. "циклежи" ... (да ме прощават любителите на тази музика, но дори не знам какъв стил се води) трябва да са ултра тъпи, или ултра друсани. Не приемам как ще слушаш песен от рода на 13 мин дупс дупс дупс дупс дупс дупс. Се едно верно е зациклило ЦД-то Обаче и чалгата има примери Както и да е. Обаче според мен чалгата загива. Текстовете са еднотипни и просто няма алтернатива за развитие. В 99% от песните се пее за любовта. Не ми стана ясно от къде си ги смучат тия текстове акто всеки изпълнител издава през 2 месеца албум и от 10 песни 11 са за любовта !??!!?

Коментар

Е добре че не отидох тогава щом е било тъпня :P
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

колеги може да се гордеете с мене ,аз съм най-бесният чалгаджия и най големият тъпанар във форума ,ще ви излагам навсякъде
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Томазо двама сме не се бой

Коментар

Pinky написа:
                Томазо двама сме не се бой
                3-ма бе
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

нека всеки си слуша квот му е на сърце, но и за мен върха на селенията е да видя на пътя някаква хубава и скъпа кола и от нея да дъни "В Газис". металика ми свиреха на 2 километра от блока и не отидох а кво е да отида на чалгия .
                  UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
                    нека всеки си слуша квот му е на сърце, но и за мен върха на селенията е да видя на пътя някаква хубава и скъпа кола и от нея да дъни "В Газис". металика ми свиреха на 2 километра от блока и не отидох а кво е да отида на чалгия .
                    Защо да е селяния да слушаш чалга? Всеки си има вкус и харесва различни стилове музика.И аз мога да кажа,че всеки който слуша метъл е селянин както и за всеки друг стил,но не го казвам нали Неможете да съдите по музиката,че един човек е селянин или не е селянин

Коментар

най -много да се обидят селяните в Бияд нема ни един
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Като няма качествена българска поп музика ще е така нашите родни поп" Звезди"нищо не правят, пеят някакви безмислени парчета и не се напъват да извадят някой хит.Не е случаен и факта че нямаме една песен в мтв а песните за евровизията ни са трагедия.Казвам това от личен опит защото работя като тонрежисьор в Бнр- Пловдив макар че това е видно и от всички останали.В интерес на истината в тъй наречената чалга музика се наляха много пари и почти ако не всички извесни текстописци започнаха да пишат за чалга изпълнителите ,за клиповете нямам коментар там всичко е пипнато.Въпреки всичко не деля хората на това каква музика слушат,както на това каква кола карат или какъв е цвета на кожата,виждал съм всякакви варианти. Така че нека всеки да си слуша каквото му душа сака защото музиката е за душата.
                        HONDA I-VTEC

Коментар

който пее зло не мисли а най-хубавите хора са веселяците и купонджиите ,а не философите -мрънкалници
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                            едно от големите събития преди влизането ни в ЕС само Лепа Брена е пълнила стадиона до дупка в интерес на истината
                            Сандра, Металика...
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                              tomazo написа:
                              едно от големите събития преди влизането ни в ЕС само Лепа Брена е пълнила стадиона до дупка в интерес на истината
                              Сандра, Металика...
                              тц ,Металика не са дрънкали на национала ,само Скорпиънс !А Сандра тая с големите цици ли беше ,или гаджето на Руди Фъолер ,дето му спря кариерата
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                                който пее зло не мисли а най-хубавите хора са веселяците и купонджиите ,а не философите -мрънкалници
                                А бе, май е така, ама нещо те все ви плащат сметките! Иначе народа си го е казал : :НА ГОЛ ГЪЗ ЧИФТЕ ПИЩОВИ.... и там още за съдрания ЗАДНИК... ама не помня щот съм "ФИЛОСОФ"!ФЕРЩЕЕНЗИ БИТЕ ХЕР КУПОНДЖИЯ?!ПП. да не се засегнеш, говоря от личен опит... а може би и ти?!
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X