Много се радвам че не съм плащал билети за концерта вчера. Като се сетя цените само 20, 50 с 300 лв А концерта беше скучен дори и за чалга звезди като мен В началото пя малко Азис но после не ми се опровергаха очакваниятя да стане по интересно. 2 часа пя някви песни дето дори и аз не бях чувал. Готиното беше че имаше мн бира, половинка за левче Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой беше ли на концерта на Цеца вчера
Collapse
X
-
Re: Някой беше ли на концерта на Цеца вчера
Pinky написа:Много се радвам че не съм плащал билети за концерта вчера. Като се сетя цените само 20, 50 с 300 лв А концерта беше скучен дори и за чалга звезди като мен В началото пя малко Азис но после не ми се опровергаха очакваниятя да стане по интересно. 2 часа пя някви песни дето дори и аз не бях чувал. Готиното беше че имаше мн бира, половинка за левче Yellow_Flash_Colorz_PDT_02VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
wwweb
Re: Някой беше ли на концерта на Цеца вчера
kiro_of_the_day написа:На такъв концерт само под дулото на Калашник могат да ме закарат!
Коментар
-
Ама не мога да разбера какво точно е общото между умствения капацитет и това какво слуша човек.Аз примерно като слушам всичко това значи че както и да се погледна съм яко тъп..... тъй като слушам чалга това веднага значи че съм идиот а в същото време понеже слушам и други неща значи пак съм идиот....е тогава да бича Хоризонт и айде кажете че няма да съм идиот .Просто няма смисъл да се разправяме кой какво слуша и това колко тъп го прави.Всеки да си слуша каквото иска и да е жив и здрав ако питате мен .....а и темата беше за концерта..аз не бях но пък докато седях в задръстването на университета подочух малко.....макар че не малко време висях там.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Е мислиш ли че ако някой ми каже "абе ти си тъп щото слушаш еди какво си" аз няма да му кажа че той не по-умен от мен защото слуша обратното.Това няма смисъл.Свиркайте си и всеки да си се радва на това което му изпълва душата независимо какво е.Не може да сме еднакви и всички да харесваме едно и също...така няма да е интересно!Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Да не изпадаме в полемика, спорове, заяждания и прочие простотии,всеки да си слуша това което иска.Но, че чалгата е просташка музика.. ами просташка си е! Имаше едно доста сполучливо определение за нея и то написано на английски! Ако се интересувате предполагам,че може да да се намери във "Википедията". 75-80% от чалгата ни е открадната от сръбската и малко от гръцката ЧАЛГА.. и да творим пошлост нямаме акъл...то за кво ли имаме!В нета има доста спорове на тази тема включително и по автофорумите, моля Ви да не го отваряме тук... който иска да си ги чете, наслаждава и квото иска.ПЪСЪ...за феновете, една добра статия...стига да я прочетат! http://www.teoria1.com/index.php?opt...ter=17&story=6SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар