Киро, ти каза нещо, което ме зайнтригува:"Blaze of glory не е песен на групата Бон Джоуви"Имал си предвид точно групата, нали? Щото песента си е на тоя същия Джон.Изцяло негов проект е целият саундтрак. Иначи WIKI - то ми връща като резултат и песен на Кени Роджърс, но текста и е друг.А за The R S ми е болна темата.Един журналист беше казал - това е групата, която всеки трябва да чуе поне веднъж наживо, преди да умре.Сега са на турне в Щатите. Следя новините около тях, ама...Едва ли ще ни огрее. Не знам колко дърти трябва да станат, за да дойдат в BG.Между другото, сигурно знаеш де, във "Fields Of Fire" (1997) има изпълнение на живо на Tumblin’ DIce. Справя си се добре момчето. Явно и той е фен. А за Флойд, ми Роджър Уотърс не идва ли в BG? Или се бъркам. Или ти искаш цялата група? Ами те май не се събират вече. Соло са.А Стоунс идваха най-близо в Белия град през 2005 мисля беше. Що не отидох?Щот съм тъп. И сега ме е яд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бон Джоуви -14.05.2013г. - ТАМ СМЕ
Collapse
X
-
lhristov написа:Киро, ти каза нещо, което ме зайнтригува:"Blaze of glory не е песен на групата Бон Джоуви"Имал си предвид точно групата, нали? Щото песента си е на тоя същия Джон.Изцяло негов проект е целият саундтрак. Иначи WIKI - то ми връща като резултат и песен на Кени Роджърс, но текста и е друг.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
lhristov написа:Киро, ти каза нещо, което ме зайнтригува:"Blaze of glory не е песен на групата Бон Джоуви"Имал си предвид точно групата, нали? Щото песента си е на тоя същия Джон.Изцяло негов проект е целият саундтрак. песен на Кени Роджърс, но текста и е друг."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар