Стига с този хейт, колеги. Концертът беше супер - видяхме и чухме Бон Джови за първи път на наша почва. Да, последните 30 мин се виждаше, че има проблеми, но чест му прави, че се опита да продължи. Това е 39-то му шоу за тази година и първото за Европа, така че не коментирайте неосведомени правилно. Единствено негативното беше, че не си взеха довиждане както подобава, но ако се поставите на негово място и имате същите проблеми като него, то надали ще ви се седи пред 50 000 души, а по-скоро ще искате земята да се разцепи и да потънете веднага от срам. Аз бях точно пред него по време на предпоследната песен и мога да ви кажа, че по средата на песента вече плачеше със сълзи на това, което се случва.Огромен поклон за старанието, защото се раздадоха и не съжалявайте - изпуснахме точно 6 парчета от оставащите в оригиналния сетлист. Аз лично съм много доволен и адски много ми се ходи пак на концерт, ама няма... за сега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бон Джоуви -14.05.2013г. - ТАМ СМЕ
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Аз специално се почувствах все едно точно преди да свърша са ме поляли с кофа студена вода.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Blaze of glory не е песен на групата Бон Джоуви, камо ли пък емблематична.Единствената песен, която изпяха по музикантски и ме задоволи напълно беше Keep the Faith .Поклон до земята и за изпълнението на Wanted при тези обстоятелства. Иначе... ми хората са професионалисти - изкарват пари! Подстригани...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Airfan написа:Стига с този хейт, колеги.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз предния си пост го писах доста дълго. Бях на работа и не съм видял, че междувременно са влезли други две мнения.Та, колега Airfan, не знам какво е хейтване, а и не ме интересува. Мисля, тук сме в раздел "кръчмата" и си говорим. Не го приемам като забележка, не се засягам, моля, не го прави и ти.Ако прочетеш внимателно мнението ми, ще видиш, ще още се люшкам. Раздвоен съм малко.Та,(две), Киро, Баце, някак мненията ни съвпадат. Изпълнението с кухата китара си беше върха. Човека се извинява много. Накрая каза - Я си ми дайте китарата. Забеляза ли последните акорди, финала? Някак тъжни бяха. И човека каза лека вечер, или нещо подобно и се скри. И тва е. Дали ще дойде пак? Нещо официално казал ли е?Благодаря на Airfan за сет листата. Днес я търсих, но безуспешно.Някак си тази пилотна "What about now" не ме грабна. Но следващата, мисля, също е от последният албум ме изкефи много. Много танцувална, жива. Страхотен ритъм.Абе кеф.Моята съпруга вече му е простила. Жени!Ще ми е любопитно, какво ще коментираме след три месеца?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
lhristov написа:Дали ще дойде пак? Нещо официално казал ли е?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
lhristov написа:Аз предния си пост го писах доста дълго. Бях на работа и не съм видял, че междувременно са влезли други две мнения.Та, колега Airfan, не знам какво е хейтване, а и не ме интересува. Мисля, тук сме в раздел "кръчмата" и си говорим. Не го приемам като забележка, не се засягам, моля, не го прави и ти.Ако прочетеш внимателно мнението ми, ще видиш, ще още се люшкам. Раздвоен съм малко.Та,(две), Киро, Баце, някак мненията ни съвпадат. Изпълнението с кухата китара си беше върха. Човека се извинява много. Накрая каза - Я си ми дайте китарата. Забеляза ли последните акорди, финала? Някак тъжни бяха. И човека каза лека вечер, или нещо подобно и се скри. И тва е. Дали ще дойде пак? Нещо официално казал ли е?Благодаря на Airfan за сет листата. Днес я търсих, но безуспешно.Някак си тази пилотна "What about now" не ме грабна. Но следващата, мисля, също е от последният албум ме изкефи много. Много танцувална, жива. Страхотен ритъм.Абе кеф.Моята съпруга вече му е простила. Жени!Ще ми е любопитно, какво ще коментираме след три месеца?
Коментар
-
Ето това беше моята гледна точка. Аз съм до този, който снима:http://www.youtube.com/watch?v=dAgKxXwefBsТа това е песента, с която просто се видя очевидно, че има мега сериозен проблем.
Коментар
-
Колега Airfan, Нещата се изясняват. Благодаря, че писа. Приятели? Не се познаваме лично.Ще те цитирам така, защото не знам как по друг начин.Airfan"До колкото успях да чуя аз, спомена неща, че ще се върнат отново, извини се поне 3 пъти, каза че всичко това е много смущаващо и че това не е той в момента - не му стигаше въздуха и губеше глас. Както казах и по-горе - по средата на предпоследната песен се разплака, но дали от алергията или от емоции - незнам, но се беше и ядосал на цялата ситуация. Аз първоначално дори реших, че микрофонът му нещо не работи, защото го гледам, че отваря уста, а звук няма (бях на 10 м от него). "И аз разбрах извиненията. Даже предусетих, че нещо става и записах това на телефона, но звука е ужасен и изваден от контекста на целия концерт не се разбира хептен.Да, пред последната песен. Преди нея той направи почивка. Представи човека на клавирите и той се справи.И нашият Джон се върна и запя и ... изчезна. песента я довърши групата и замаза положението. Аз реших, че гласът му падна. Около мен всички не вярваха. Емоция!Ще чуем след два дни какво е станало.Има концерт във Виена.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
lhristov написа:Колега Airfan, Нещата се изясняват. Благодаря, че писа. Приятели? Не се познаваме лично.Ще те цитирам така, защото не знам как по друг начин.Airfan"До колкото успях да чуя аз, спомена неща, че ще се върнат отново, извини се поне 3 пъти, каза че всичко това е много смущаващо и че това не е той в момента - не му стигаше въздуха и губеше глас. Както казах и по-горе - по средата на предпоследната песен се разплака, но дали от алергията или от емоции - незнам, но се беше и ядосал на цялата ситуация. Аз първоначално дори реших, че микрофонът му нещо не работи, защото го гледам, че отваря уста, а звук няма (бях на 10 м от него). "И аз разбрах извиненията. Даже предусетих, че нещо става и записах това на телефона, но звука е ужасен и изваден от контекста на целия концерт не се разбира хептен.Да, пред последната песен. Преди нея той направи почивка. Представи човека на клавирите и той се справи.И нашият Джон се върна и запя и ... изчезна. песента я довърши групата и замаза положението. Аз реших, че гласът му падна. Около мен всички не вярваха. Емоция!Ще чуем след два дни какво е станало.Има концерт във Виена.
Коментар
-
lhristov написа:Е, хеееее, събуди съпругата.:D итс олл дъ сейм.Утре. изморен съм.Верно си бил близо. как не го разбра какво казва?И Киро да каже за кухарката.Лека нощ, приятели.
Коментар
-
Airfan написа:В крайна сметка един от най-големите на световната сцена си направи труда да дойде на крака при нас (а не в Румъния, Гърция или Турция) и даде всичко от себе си, за да ни зарадва.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Като се има предвид, че Бон Джоуви отдавна вече са ПОП група - концерта беше отличен! Вече чакам да дойдат само Пинк флоид и Ролинг стоунс... Но едва ли ще ги дочакам...Надявам се поне да дойдат на около 1 000 км. от БГ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар