Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бон Джоуви -14.05.2013г. - ТАМ СМЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolce написа:
    Приятно изкарване на всички на концерта
    Баси на тия трябва да им подарят безплатни билети за концерта,ако не слушат чалга де. Айде и аз пожелавам на всички присъстващи приятна емоция и много адреналин.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еми точно тази, цитираната песен не я изпя. И една друга, дето на мен ми е фейворит. Нямаше финал концерта. На пича, Джон му стана нещо с гласа. Извинява се много, но... Даже не представи групата. Просто се прибра. ПУСТИНЯК.Иначе стана шоу, но утре повече, че емоцията още ме държи.Диди, що не каза по-рано, че имаш желание. Щях да се заема и да помогна с каквото мога. Знаеш прекрасно, че в последно време и за хората в неравностойно положение се полагат специални грижи и внимание. Закона е на твоя страна и ги задължава.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Страхотно начало, всичко супер, но финала провали всичко. Не видях човек, който да не е разочарован. Любимата ми песен Always не я изпя. Много лошо впечатление ми направи като му подариха роза и той веднага я хвърли обратно в публиката. Айде, паднал му гласа, макар че това е първи концерт, ако от сега му пада... не знам.Второ - еми представи групата, поклони се, благодари на невероятната публика. Няма такива работи - каза Лека вечер и си замина като пръднал. Иначе бях на 6-7 метра от сцената, беше много яко направено, нo лично за мен страхотна излагация. Как може да си тръгнеш без да кажеш 2 изречения? Без да се поклониш на публиката, която остана без гърла да крещи? Първи концерт, за първи път в България, вероятно и последен. Около мен имаше хора от Турция, от Италия и от къде ли не...
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Кацамунска му работа ... Алергия... Като че ли у америката си немат тополи ...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Кацамунска му работа ... Алергия... Като че ли у америката си немат тополи ...
            Не съм съгласен с теб колега. Концерта беше супер, раздадаха се хората точно 2 часа пяха.Още с излизането си носа му беше червен и си личеше много. Освен това той се извини и пак казвам изкара точно 2 часа, разбирам да е пял 15 мин. и да си тръгне. Много набедени звезди, дори няма и да излязат на сцената с такъв червен нос...

Коментар

Като концерт: Имаше какво да се желаеКато изкарана вечер: Нямаше какво повече да се желае. Уникална!!!!!!
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

и заслужаваше ли си или не
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Е със сигурност ще си е заслужавало.А що се отнася до гласа му си е риск на живото предаване както се казва все пак е жив човек.Те са голяма група с опит и сигурно са замазали положението.Надявам се да са повече доволните от недоволните.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз специално се почувствах все едно точно преди да свърша са ме поляли с кофа студена вода.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Grisha_bravo написа:
                      и заслужаваше ли си или не
                      Заслужаваше си на 100%

Коментар

Дано са изпълнили поне тва парче много ми е любимо: http://www.youtube.com/watch?v=7VD3pBTK0oA
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Концерта беше много добър. 2часа са си 2часа. Ходил съм и на други концерти, повече от час-час и нещо не е било.Изключително много се изкефих.Признавам, че това, че нямаше финал беше малко неприятно, но като цяло съм изключително доволен.Мен много повече ме дразнеха тъпаците, които влизаха до 20.45, че и след това... Трябва в един момент да спрат да ги пускат...И още нещо, срамота е да няма нито един гсм оператор... Едвам се намерихме предвид, че не бяха в мен билетите и не знаех през кой вход сме.P.S За 2часа няма как да изпеят любимите песни на всички... Не е като да имат 3 хита...

Коментар

style34 написа:
                            Много лошо впечатление ми направи като му подариха роза и той веднага я хвърли обратно в публиката. Айде, паднал му гласа, макар че това е първи концерт, ако от сега му пада... не знам.
                            Младежо, само да вметна, че гласът може да падне и без да е пял изобщо.Умората, напрежението, недоспиването, алкохолът, влияят пагубно на гласа. Ако предната вечер се е вихрил по нашите кръчми и е джокал - ето го резултатът.Държа да отбележа - не се заяждам. :D Тъпо е, че не са изпели Always, не за друго, ами защото според мен, това е визитната картичка на групата, заедно с Blaze of glory.А дали изпяха Bed of roses, Runaway и Thank you for loving me, моите любими парчета?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Еми да де, и аз това казвам. Мен не ме интересува в коя кръчма е бил. Да ти кажа и алергията му не би трябвало да ме интересува. Имат си екип за тази работа. Знае се за алергията му. Еми да проучат нещата, професионалисти се водят, индустрия за милиони.Станалото - станало, но да представи групата, да се поклони и тогава да си тръгва.
                              kiro_of_the_day написа:
                              Аз специално се почувствах все едно точно преди да свърша са ме поляли с кофа студена вода.
                              +1
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Irka написа:
                                style34 написа:
                                Много лошо впечатление ми направи като му подариха роза и той веднага я хвърли обратно в публиката. Айде, паднал му гласа, макар че това е първи концерт, ако от сега му пада... не знам.
                                Младежо, само да вметна, че гласът може да падне и без да е пял изобщо.Умората, напрежението, недоспиването, алкохолът, влияят пагубно на гласа. Ако предната вечер се е вихрил по нашите кръчми и е джокал - ето го резултатът.Държа да отбележа - не се заяждам. :D Тъпо е, че не са изпели Always, не за друго, ами защото според мен, това е визитната картичка на групата, заедно с Blaze of glory.А дали изпяха Bed of roses, Runaway и Thank you for loving me, моите любими парчета?
                                Bed of roses, Runaway, Wanted Dead or Alive изпяха, Always и Blaze of glory не...Според мен последните 2 бяха предвидени за накрая или за бис, но както знаем не се стигна до там.

Коментар

Working...
                                X