Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бон Джоуви -14.05.2013г. - ТАМ СМЕ
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Колега, на така зададеният ти въпрос просто няма как по друг начин да ти се отговори, освен с други въпроси:А колко ти е голямо детето?Къде са ви местата?Беше ли на последният голям концерт на стадиона - на Ей Си Ди Си за да имаш впечатления?И други..Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Колега, на така зададеният ти въпрос просто няма как по друг начин да ти се отговори, освен с други въпроси:А колко ти е голямо детето?Къде са ви местата?Беше ли на последният голям концерт на стадиона - на Ей Си Ди Си за да имаш впечатления?И други..
Коментар
-
Колега todorakiggg, съвета ми е по-скоро НЕ. Ще разбереш сам защо. Има време. А и те пак ще дойдат. Вярвай ми.Та ние сме на вход 7, сектора е Б, блок 22, ред 8 места 6,7.ТАМ СМЕ! :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
Приятелю, ние задаваме въпроси, ма никой не ни брига.Да вземем да се поровим малко сами.Между другото, ти ще се прибираш ли веднага? Да взема да те извозя. Аз ще гледам да спра близо до стадиона, щото се очертава да съм с колата. Преди това съм на зъбар.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
Ние сме трима души и обмеслям варианта от К-н по Люлин и да спра на метростанция Сливница, оттам с метрото до Васил Левски и после обратно. Другия вариант е да мина през централна гара за да оставя един човек и да спра около стадиона ама.... не ми се прави особено...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами Сливница, Сливница. Аз вече предложих помощ. Така че, все едно. Аз ще съм със съпругата на зъболекар до към 7,00, 7,30, 8,00 и директно мисля от Плиска да слезем и да спра около Докторската градина. Зад Нац. Библиотека. От там пеша. Едва ли по-близо ще да мога да спра. Та, ще те метна, където кажеш. Само кажи.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
Супер, човече, приятелю, колега vital. Зарадва НИ с това съобщение.Ами... понякога няма логика. Може би ми се ще да се запозная с човек, владееш силата!Като си спомня на Ас Дс какво беше. Беше пак май но 2011 - от тогава не съм ходил на голям концерт. Нямаше смисъл. Звук. Звук. Шоу. Тълпа. Уао... тръпка.Загряваме.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар